Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bugün kendimi NEDİM gibi hissediyorum.aldıklarım yerinde çakıldı.alamadıklarım.roketledi.:(mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterRysas bence tavan olur
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Al bendende o kadar hocam...emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbugün kendimi NEDİM gibi hissediyorum.aldıklarım yerinde çakıldı.alamadıklarım.roketledi.:(
Bugün resmen Nedim´ligim üstümde...
Yorum
-
muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHocam Dgate De potin formasyonlarının arasındaydı galiba bugün alım firsati veriyo gibi .. nedersiniz ?
seans arsı kontrol etmem mümkün değil..işlem yapıyorum
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterparsn 0.99dan teslim ettim
92 den aldıklarımı bende bugün 0,99 dan verdim. Allah sizden razı olsun sayın mavilim. Sayenizde hiç stres yaşamadan kar ettim
Yorum
-
***PETKM*** Petkim Petrokimya Holding A.S.'nden gelen yazi: Konu: 300 bin ton/yil LLDPE/HDPE ve 1.650 bin ton/yil Metanol tesisleri hk. Petkim Petrokimya Holding A.S. ile NPC International Ltd. (NPCI) Iran sirketi arasinda 18 Nisan 2009 tarihinde 300 bin ton/yil kapasiteli bir LLDPE/HDPE (Lincer Alcak Yogunluk Polietilen/ Yuksek Yogunluk Polietilen ) tesisi ile 1.650 bin ton/yil kapasiteli bir Metanol tesisinin Iran'da % 50/50 ortaklik seklinde kurulmasina yonelik ekonomik, teknik degerlendirme ve fizibilite calismalarini baslatmak uzere on anlasma "Memorandum of Understanding" imzalanmistir. Konu ile ilgili gelismeler oldugunda kamuoyu bilgilendirilecektir. ***PETKM*** (20/04/2009 - 11:37:46)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
kaçırmayanlarda ızgara yapar
Yorum