Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Yeşil çizgi
Sayın Mavilim ve Keyborsa sakinlerine iyi Pazarlar...
Sayın Mavilim bugün yapıştırdığınız AOM DG6F grafiklerinde daha önce görmediğim ve en üstte seyreden bir ince yeşil çizgi var. Bir ara bu çizgi hakkında da iki satır yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler...
Yorum
-
yeşil çizgiyi bugün şablon yaptım.fakat daha önce formülünAhmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Mavilim ve Keyborsa sakinlerine iyi Pazarlar...
Sayın Mavilim bugün yapıştırdığınız AOM DG6F grafiklerinde daha önce görmediğim ve en üstte seyreden bir ince yeşil çizgi var. Bir ara bu çizgi hakkında da iki satır yazarsanız sevinirim.
Teşekkürler...
içinde dikkate aldığım ve hesaplamalarda yazılı bir çizgi idi..
daha ciddi primlerin yapıldığı bir seviyeyi gösteren bir çizgi..
Yorum
-
sayın mavili prim yapmıs senetlere bende bir formul geliştirdim ve yüzde 90 tutuyor. örnek arcelik icin vereyim
hıssenın kalkıs noktasını 180 aldım zirvesinide 260 kabul edersek ve eger burdan donerse( bu daha donmedı nerden donecegı onemlı hesabı zırveden dondugu yerden yapmak gerekıyor) duracagı ve tepkı verecegı nokta 220-226 aralıgı
hesap 260-180= 80/2=40
260-40= 220 yenı tepkı yeri bır ıkı kademe oynadıgı oluyordostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
hareket kanalları.....önemli mevzu..esinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın mavili prim yapmıs senetlere bende bir formul geliştirdim ve yüzde 90 tutuyor. örnek arcelik icin vereyim
hıssenın kalkıs noktasını 180 aldım zirvesinide 260 kabul edersek ve eger burdan donerse( bu daha donmedı nerden donecegı onemlı hesabı zırveden dondugu yerden yapmak gerekıyor) duracagı ve tepkı verecegı nokta 220-226 aralıgı
hesap 260-180= 80/2=40
260-40= 220 yenı tepkı yeri bır ıkı kademe oynadıgı oluyor
Yorum
-
mavilim: senin grafiklerle benim grafige bakış acıma bakıyorum senin potin dedigin yere ben aha hisseyi ele verecekler deyip satıp kacıyordum. ne kadar ters oynamısız bu borsayı SAYENDE yeni anlamaya basladım olayları hakkını helal et allah daim eylesin basarılarını.dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
merhababa arkadaslar..
sitenin yeni üyesiyim.. uluslararasi finans 4. sinif ögrencisiyim...
teknik analiz temel egitim üzerine verecegim bi seminer icin teknik analiz konusunda kendine güvenen bi üye ile bi sohbet etmek istiyorum.. ilgilenen arkadaslar varsa lütfen bana özelden msn versinler.. teknik analiz konusunda sifir bilgiye sahip biri degilim ama bi süre ayri kaldigim icin brainstorming (beyin firtinasi) yapmaya ihtiyacim var.. ilgililere simdiden tsk ederim..
Yorum
-
bende aynı şeyi düşünüyordum:( ve o kadar beklediğim hisse ben sattıktan sonra uçuyordu diyordum..almaya korktukça gidiyordu:(esinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermavilim: senin grafiklerle benim grafige bakış acıma bakıyorum senin potin dedigin yere ben aha hisseyi ele verecekler deyip satıp kacıyordum. ne kadar ters oynamısız bu borsayı SAYENDE yeni anlamaya basladım olayları hakkını helal et allah daim eylesin basarılarını.
sn.mavilim bizlere çok şey öğrettiniz..yanlışlarımızı ,grafik öğrenme isteğimizi ve bir çok şey..
emekleriniz boşa gitmiyor bilesiniz..
binlerce teşekkürler..ne desek az geliyor
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Yorum

Yorum