Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
PETKM, haftalık bazda ana indicatörümün uzunları yukarı taşınmaya
başlamış.. olumlu..yeşilin, beyaz üstüne geçmesi rahat nefes aldırır..
takip listemde..
sayın mavili: 2 gunluk gecmis mesajlarınıza baktım gübrf icin daha var onlar biraz oyalansın hazırlasın biz yukarılardan alırız yazmısınız, simdide 1-3 gün icinde hareket cekmesi gerektiğini yazmisinız.. su an ki durumu alım ıcın kıvama geldıgını mı belırtıyor bırde sızden (masa yazınızı okudum cok hoştu) ust carpacagı degerlerıde yazabılırmısınız dıyecektım. kolay gelsin
GUBRF; 5.80 ilk stop ve destek..
ilk hedef 6.25 daha sonra 7.20 gündeme gelir.
Burda gördüğünüz aom-kt2 yada nam-ı diğer balkon
çizgilerimin özel kuralları vardır...
Her rengin bir kalın, bir ince çizgisi vardır.
ince çizgiler maksimal hedefi verir..
kuralları ile kafanızı ağrıtmayayım..
sonuş itibarıyle mavi banddaki kanalda ve
ince mavi çizgi maksimal 7.20 ye gider diyor.
sayın mavili: 2 gunluk gecmis mesajlarınıza baktım gübrf icin daha var onlar biraz oyalansın hazırlasın biz yukarılardan alırız yazmısınız, simdide 1-3 gün icinde hareket cekmesi gerektiğini yazmisinız.. su an ki durumu alım ıcın kıvama geldıgını mı belırtıyor bırde sızden (masa yazınızı okudum cok hoştu) ust carpacagı degerlerıde yazabılırmısınız dıyecektım. kolay gelsin
İmzanızı Napolyon yazsaydı
Don't hurt,
Don't hurt,
Don't hurt,
diye mi yazardı?
İmzanızı Napolyon yazsaydı
Don't hurt,
Don't hurt,
Don't hurt,
diye mi yazardı?
Sen üzülme ama hiç üzülme!
Gül hep gül daima gül..
Öyle neşeli ol, öyle gül ki,
Kıskansın seni mavi gül!
Diye yazsa daha iyi olurdu sayın mavilim
geceniz güzel olsun
evettt gelelim OKMK formasyonunun açılımına.sn.mavilimin uzun uğraşlardan sonra mum grafiklerinden esinlenerek yaptığı bu formasyonun açılımına düşündük taşındık çin işi japon işin bir isim uygun gördük. topiğimize hayırlı olsun.
Ora maKo maBura maKo........
buradaki maKo yu marko olarak algılıyorum
şifreyi çözdüm, marko buradan alırsan nedim olursun
nedim benim efsane yatırımcım, heç sorun değil, birlikte batmaya hazırım
zaten grafikte de dikkatli bakınca koccaman bir M harfi var
Yorum