Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
tek kelime ile tercümesi...... vaşşşşşşşşşşşşşş.:(mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
-
dgate satmış herhaldemarko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSelamlar müdavimler...
Nedim Ağbi gelmiş, Nedim Ağbinin sattığı bişeyler yokmu?
Yorum
-
çay parası.bereket versin....mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkabları salladım 2.04densabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Sn mavilim´in müsadesiyle....
Simurg hocamizin topiginde dile getirilmis satirlar.....
http://www.keyborsa.com/showpost.php?p=80808&postcount=5982
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXX
Tarih 29-01-2009, 12:31murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterprkte nezaman hareket eder hormonlu tavuklar nerdeyse 3 kıracaklar ne iştirya
murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam dardenel egcyo senet lerin durumu nedir teşekkurler
Tarih 13-03-2009, 17:59
Tarih 19-03-2009, 08:36murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam prkte durumu nedir sirket haberinden bişe anlamadık acaba hareket netarafa olur teşekkurler
murti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam prkte neden hareket sınırlı vavkonu cıkışı devam edermi
Adama ne derler biliyormusunuz Sn Murti.......
Hicmi utanma arlanma yok sende be.....
Aynen öyle derler... Bilmem siz nasil algilarsiniz....
XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX XXX
Bakin arkadaslar....
Keyborsa yönetimi olarak acik ve net söylerim... Bizim hit almak gibi cok üyemiz olsun gibi bir derdimiz yok...
Bizim tek amacimiz paylasmayi bilen, emege saygisi olan, hic birsey yapmasa arada yinede basit bir selam sabahi esirgemeyenlerin, dost dediklerimizin bulustugu kaynastigi bir ortama hizmet etmek...
icimizde yukarida gördügünüz gibi sadece isi düstügünde ve sadece menfaat icin ugruyormus görüntüsü verenlere ne saygimiz olur muhabbetimiz...
Sn Mavilim olsun Sn Mesutc, Sn Mehmetayhan, Sn Simurg yada seans odasinda emek veren diger üstadlar olsun....
Bunlar yillarini vermis birseyler ögrenmis paylasmak istiyorlar ve dahi paylasiyorlarda... Bu kisilere kuru bir selami dahi cok görüyorsaniz benden cekeceginiz vardir... Acimam...
Baki kalan bu kubbede hos bir sada imis demisler...
baki kalan bu kubbede canin SIKILDIKCA git senet analiz iste dememisler.......
Dogrumu.....?
Yorum

Yorum