helal hocam tektucu hocam tebrikler
Simurg'un Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
Yorum
-
1.52 stop olmalı...goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın Simurg Link te stoploss seviyesi nedir teknik olarak, bugün epey bir baskı vardı sanki. Teşekkürler.
Yorum
-
-
sayın hocam PARSAN ve GRNYO Hft ve gn lük bazda hem Tl hem USD olarak pozitif EGESER ise Tl bazda poz USD poz dönme sinyalleri vermiş NETHOL halen usd bazda negatif NETTUR ise usd bazda yeni alım veriyor sizce bu hisselerde alım zamanı gelmişmidir PUANLARMISINIZ teşekkür ederim
Yorum
-
Arkadaşlar, gün içinde sorularınıza yardımcı olmadığımı daha önce ifade etmiştim. Vakit bulmakta zorlanıyorum yazamadığım için arkdaşlar gereksiz yere alınganlık gösterebilirler. Bu sebeple anlayışla karşılayacağınızdan eminim. Listede yer alan senetler ve dikkat çeken senetlerle ilgili fırsat buldukça yorumlar yazmaya çalırım. Saygılar herkese....
Yorum
-
yeniden 1.27 direnci üstünde tutunma çabaları var.simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteralctl: 1.27 Direncini Kirarsa 1.32- 1.42 Dirençlerini Zorlar.
Yorum
-
Hocam hafta sonu listenin en son halini görme şansımız olur mu?simurg Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar, gün içinde sorularınıza yardımcı olmadığımı daha önce ifade etmiştim. Vakit bulmakta zorlanıyorum yazamadığım için arkdaşlar gereksiz yere alınganlık gösterebilirler. Bu sebeple anlayışla karşılayacağınızdan eminim. Listede yer alan senetler ve dikkat çeken senetlerle ilgili fırsat buldukça yorumlar yazmaya çalırım. Saygılar herkese....
İyi çalışmalar,,kolay gelsin
Yorum
-
Yorum

Yorum