üstad teşekkürler ellerinize sağlık.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
haç işareti koymuş,bunu da sizden öğrendim ama nasıl olursa ne anlayacağız? daha deneme yanılma yöntemindeyim.
teşekkürler
saygılar.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhaç işareti koymuş,bunu da sizden öğrendim ama nasıl olursa ne anlayacağız? daha deneme yanılma yöntemindeyim.
teşekkürler
saygılar.
Buranın faydası olabilir...
Yorum
-
sayın else,
Öncelikle yeni üyeliğiniz hayırlı olsun..
Aldığımız karar gereği, bu topikte hisse sormuyor, sn. mavilim in verdiği grafikleri inceliyoruz..
Bol şans.İhtimal dahilinde olan hiçbir şey gözardı edilemez..
İhtimal dahilinde olan her şey için tedbirli olmak gerekir..
[SIZE=3][I][FONT=Comic Sans MS]Grafiklerimi toplu halde görmek için[/FONT][/I] [/SIZE]:
[url]http://kutero.blogspot.com/[/url][COLOR="#000000"][/COLOR]
Yorum
-
Arkadaslar bakiyorumda bu gün mesaj sayisi daha bir elin parmaklarini gecmemis bazi üyelerimiz senet analizi isteginde bulunmus...
Hatta ve hatta iki ayri üyemiz daha ilk mesajlarinda senet analizi istemis...
Hatta hatta ve de hatta... Bir üyemiz daha keyborsa forumdaki ilk mesajinda dört ayri senedin analizini rica etmis...
Hersey bir yana bir tesekkür dahi etmemisler... Ayiptir günahtir.....
Arkadaslar merak ettim... Provake falanmi söz konusu???
Anlayalim yani???
Bu arkadaslarin bu andan itibaren forumdaki en kücük hatalarinda ceza alacaklarini garanti ederim...
Yorum
-
sn.yagmur yeni gördüm,kusura bakmayın.sn.mavilim cevabı vermiş zaten.yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNDM de direnç nedir sn.emeklica? sn mavilim biraz nefeslensin diye soruyu size yönelttim
))
saygılar.
NEDİM dostumuz gerçekten ters çalışan süper canlı bir indicatördür kendileri.
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.yagmur yeni gördüm,kusura bakmayın.sn.mavilim cevabı vermiş zaten.
NEDİM dostumuz gerçekten ters çalışan süper canlı bir indicatördür kendileri.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
bu arada haddim olmadan bir uyarıda bulunacağım.arkadaşlar içinizde sn.mavilimin gerçek hayattan bir dostu olarak sizlerden ricam olacak.bu dostum insanüstü bir gayretle hepimize yardımcı oluyor.lütfen insan kıymetini bilelim ve sinir bozucu davranışlar yapmamaya çalışalım.zaten kendisi gereken yerlerde gereken müdahaleri anında yapıyor.onunda etten kemikten yaratıldığını ve borsada işlem yaptığını unutmayalım.gereksiz sorularla bunaltmayalım.sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
sevgili mavilim üstadım; tamamen iyi niyetinle sorulara elinden geldiğince cevap veriyorsun ama sen böyle cevap verdikçe ardı arkası kesilmeyecek ve bu sorular bunaltacak... bak 1 haftadır escom sorucam ama sırf bunalmayasın diye sormuyorum
saygılarımı sunuyorum...
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Son 14 ayın sadece 2 ayını sarı ortalama üzerinde kapamişiz...
Ve şubata kadar son 6 ay boyunca da hep sarı çizginin altında kapamişiz.
Mart kapanişi itibari ile sarı çizginin ne olduğunu da merak etmiyor değilim...
Geçen yaz ayları ve 2008 sonunda aylik grafiklerin 2009 nisan-mayıs aylarından önce AL vermeyeceğini, nisan-mayıs aylarında DİP görüleceğini yazdıınızı hatırlıyorum...
Mart ayı sonundaki aylık grafiğinizi göremedim?
Gldtrf gözlerimi körmü etti yoksa?
Yorum
-
Hayırlı geceler dostlar. Emeği geçen herkese vede sorlarımızı, büyük bir sabırla cevaplayan sn. mavilime ve tabi emeklica ya da çok teşekkürler.
Bu arada canlı indikatör kullanan nadir borsacılardan olmaları nedeniyle
hem mavilimi, hemde emeklicayı kutluyorum.
Yorum
-
günaydınlar bol kazançlar dün oglenden berı sıteye giremıyorum ..sorunu da bulamadım...pc nin içini iyice bı karstrmam gereklı umarım sorun virustur de kolay hallederım..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
günaydın.bol kazançlar.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGünaydın bol kazançlar..sabır,şükür,tevekkül.
Yorum

Yorum