evet arkadaslar bu stoploss konusunda benimde oldugu gibi bircok arkadasin az bilgisi var yanlıs uyguluyoruz.!!
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok değerli Mavilim hocam,
siz 0,88 stop loss deyince bu cahil kardeşiniz 0,88 görünce satıverdi.
Üstüne bir bardak soğuk suyu bugün içtim.
Kabahat bende ama sizde 0,88'in altında bir kapanış diye yazsaydınız ya.
Bir yanlış anlaşılma olmuş,can sağlığı olsun,allah yardımcınız olsun.Saygılar.
Eger, mavilim gibi bir TA canavarina, Mavilim gibi hic bir beklentisi olmadan KY icin bunca zaman ayiripta su forum ortamlarina iki satir yazi yazmaya calisan birine, "sizin yüzünüzden kagit aldim yada sattim" derseniz... Ve hatta mesajlarin yarisini okuyup yarisini okumadan cikipta yorum yapmaya kalkarsaniz Mavilim´i üzersiniz...
Akabinde mavilim´i takip eden diger bir cok kisiyide üzersiniz... Ki vebaldir...
Bundan sonra lütfen ama lütfen yazdiginiz, dile getirdiginiz kelimelere dikkat ediniz....
Yorum
-
sayın mavilim grafikten şunu okuyorum doğrumu;mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
KIRMIZI - YEŞİL i yukarı doğru kesti MAVİ ile birleşik hareket ediyor Yeşil yatayda devam edip Kırmızı ile Mavi birbirinden ayrılana kadar tut konumu devam eder ve bu fiat hareketi ilk etapta 2.34 e Üst mor çizgiye kadar gider bu gidiş Kırmızı ve mavinin yapışık olarak gitmesi ile gerçekleşir
doğrumu okuyorum grafiklerinizi
teşekkürler saygılar
1
Yorum
-
arkadasım kaybettiğin bir sey yok bilakis kazanmışsın.benim hic unutmadığım tecrubeler bu tur kayıplardan sonra olmustur.daha neler goreceğiz bu borsada.adamlar cakal sen onlardan çakal olmayı bileceksin.usta borsacı senin durumunda o kagıdı sattığı yerden daha yukarda tekrar alırdı.mesela 1.21 den satarsın kağıdı doner 1.27 den tekrar alırsın aynı kağıdı 2-3 gun sonra.ilk bakısta tuaf gelebilir ama bu boyle kagada ınanmıssan alırsın ucuz pahalı mantıgını bir kenara bırakarak.inanmadıysan işin ne o kagatta.herkese bol kazançlar.özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok değerli Mavilim hocam,
siz 0,88 stop loss deyince bu cahil kardeşiniz 0,88 görünce satıverdi.
Üstüne bir bardak soğuk suyu bugün içtim.
Kabahat bende ama sizde 0,88'in altında bir kapanış diye yazsaydınız ya.
Bir yanlış anlaşılma olmuş,can sağlığı olsun,allah yardımcınız olsun.Saygılar.
Yorum
-
Yorum
-
hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadasım kaybettiğin bir sey yok bilakis kazanmışsın.benim hic unutmadığım tecrubeler bu tur kayıplardan sonra olmustur.daha neler goreceğiz bu borsada.adamlar cakal sen onlardan çakal olmayı bileceksin.usta borsacı senin durumunda o kagıdı sattığı yerden daha yukarda tekrar alırdı.mesela 1.21 den satarsın kağıdı doner 1.27 den tekrar alırsın aynı kağıdı 2-3 gun sonra.ilk bakısta tuaf gelebilir ama bu boyle kagada ınanmıssan alırsın ucuz pahalı mantıgını bir kenara bırakarak.inanmadıysan işin ne o kagatta.herkese bol kazançlar.
Yatas.... Son iki haftada... 0,70 alindi 0,84 satildi... Ertesi gün 0,90 alindi.... Ve son olarak 1,05 satildi....
Borsadir burasi.... Ah vah etmek fayda etmiyor.... isimize bakalim.. Üstadlarin kiymetini bilelim....
Yorum
-
özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAman ha dostum,yanlış anlaşılmasın,zira hocama tek laf söyleyen,karşısında ilk önce beni bulur.
O bu işe gönül ve emek veren bir dehadır.
Daha önceki sohbetlerimizin vermiş olduğu samimiyetten latife yaptım.
Hata tamamen bendedir.
Kalın sağlıcakla.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEger, mavilim gibi bir TA canavarina, Mavilim gibi hic bir beklentisi olmadan KY icin bunca zaman ayiripta su forum ortamlarina iki satir yazi yazmaya calisan birine, "sizin yüzünüzden kagit aldim yada sattim" derseniz... Ve hatta mesajlarin yarisini okuyup yarisini okumadan cikipta yorum yapmaya kalkarsaniz Mavilim´i üzersiniz...
Akabinde mavilim´i takip eden diger bir cok kisiyide üzersiniz... Ki vebaldir...
Bundan sonra lütfen ama lütfen yazdiginiz, dile getirdiginiz kelimelere dikkat ediniz....
Sayın EDY kardeşim,
Mavilim'e karşı buradaki birçok kişiden daha yakın ve hassasım.
Aramızda bir bilgi alış verişi yaptık ve bitti.Hala uzatmanın ve nasihat çekmenizin mantığını anlayamadım.Burası bir forumsa ve insanlar birşeyler öğrenmeye geliyorlarsa ufak tefek yanılgı ve yanlış anlaşılmalar olabilir.Karşılıklı sağduyu ve itidalle hallederiz bunları,çünkü yetişkin insanlarız ve bir amacımız var.
Lütfen yani..Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
Peki.... Hataliysam özür diliyorum....özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSayın EDY kardeşim,
Mavilim'e karşı buradaki birçok kişiden daha yakın ve hassasım.
Aramızda bir bilgi alış verişi yaptık ve bitti.Hala uzatmanın ve nasihat çekmenizin mantığını anlayamadım.Burası bir forumsa ve insanlar birşeyler öğrenmeye geliyorlarsa ufak tefek yanılgı ve yanlış anlaşılmalar olabilir.Karşılıklı sağduyu ve itidalle hallederiz bunları,çünkü yetişkin insanlarız ve bir amacımız var.
Lütfen yani..
Yorum
-
sn.mavilim,mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
belirttiğiniz 23.400 den aşağıya geldi endeks, acaba yorumunuz nedir? teşekkür ederim.HERŞEYİN BAŞI SAĞLIK
Yorum
-
kapanış alt pembe çizgi altında olursa stop demek..preLUDE Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn.mavilim,
belirttiğiniz 23.400 den aşağıya geldi endeks, acaba yorumunuz nedir? teşekkür ederim.
güniçi sarkmalar sorun değil.. gün sonu kapanışı beklemek gerek
Yorum

Yorum