Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTrkcm; detay kutucukta; sarı en altta.bu özel ortalmalarda
sarı en az beyaz çizgi üzerinde olmalı ki, senet iş yapsın..
Bu sıkışık falan değil.. ölmüş bu..gözü toprağa bakıyor..
Bundan ekmek çıkmaz.Alma-bekle konumunda..
Camlara itina ile yaklaşmalı-dikkat kırılabilir

DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Sn mavilim,
Forum yönetiminde görevli oldugum ve forumu sahsi menfaatlerim icin kullanmayacagima dair kendi kendime söz verdigim icin sizden elimdeki iki kagit hakkinda analiz isteyemiyorum...
Ne yazikki son üc gündür o kagitlarin adida bir türlü burada gecmiyor.. Ne yapsak hey Allah...
Saka bir yana... Emeklerinizin degerini her zaman idrak ettim hocam... Allah razi olsun... Firsat buldukca yinede faydalaniyoruz analizlerinizden.. Sagolun varolun....
Basarilarinizin devami dileklerimle...
Yorum
-
biri kesin aselsn nicht wahr?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn mavilim,
Forum yönetiminde görevli oldugum ve forumu sahsi menfaatlerim icin kullanmayacagima dair kendi kendime söz verdigim icin sizden elimdeki iki kagit hakkinda analiz isteyemiyorum...
Ne yazikki son üc gündür o kagitlarin adida bir türlü burada gecmiyor.. Ne yapsak hey Allah...
Saka bir yana... Emeklerinizin degerini her zaman idrak ettim hocam... Allah razi olsun... Firsat buldukca yinede faydalaniyoruz analizlerinizden.. Sagolun varolun....
Basarilarinizin devami dileklerimle...
Yorum
-
Alka;1.35 üzerinde kaldığı sürece sorun olmaz.
1.38 ve 1.41 ilk destekleri..İndicatörler tut konumunda.
üstteki özel ortalamalarda,sarının tüm renkler üstünde olması,
senedin yükselen trendde olduğunun başka bir ifadesidir.
Trendde olan senetler, her zaman söylediğim gibi, en kötü ihtimalde
maliyet fiatından satma şansı verir.
Yorum
-
Üniversiteyi Almanyada okudum..olsun o kadar..XMANN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterway hocam almancan da varmis edy de viel glück

Yorum
-

Yorum