Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn.mavilim sizin topiğinizde aşağıdaki linkte USD-TRY zaman analizi diye bir mesaj var.Forum içerisinde iki yere yazdım cevap alamadım.
Cahilliğime verin o grafikteki tarihler neyi anlatıyor.Kısaca nasıl okumamız lazım.Teşekkür ederim üstadım.
Yorum
-
Çalışmalarınızda başarılar. Paylaştığınız için teşekkürler.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
sn tekke; bu topiğe yazdıysanız mutlaka görmmemişdir.Tekke Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSn.mavilim sizin topiğinizde aşağıdaki linkte USD-TRY zaman analizi diye bir mesaj var.Forum içerisinde iki yere yazdım cevap alamadım.
Cahilliğime verin o grafikteki tarihler neyi anlatıyor.Kısaca nasıl okumamız lazım.Teşekkür ederim üstadım.
http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=3711&page=13
seans içi topiğine girmiyorum..
bu çizgilerde yazılan tarihlerde trend dönüşümleri olmaktadır..
mesela 3.3.2009 yazılı ise o tarihte dolarda ya tepe seviyesi görülmüştür ya da dip gibi düşünün..Ama o tarihlerde tepe mi dip mi olacak diye soararsanız şans eşit....
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterskplc; 3 gün takip dışı..
hocam takip dışı derken ne anlamalıyız
desteğine mi gelir yoksa daha gider mi demek istediniz.?
saygılar
Yorum
-
Benim için takip dışı demek istedim..ksagir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam takip dışı derken ne anlamalıyız
desteğine mi gelir yoksa daha gider mi demek istediniz.?
saygılar
bugün grafiğini de koydum.. indicatörleri tut konumunda..
ben yenilerine bakıyorum manasında..
teknik görüntüsünde bozulma yok..
Yorum

Yorum