Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
iyi akşamlar,,,,,,,, goldaş ı salladık ama parsan duruo :(
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
iyi akşamlar..Akdenizin serin sularından size selam,size selam getirmişem....
Üstadım,akdeniz'in serin ve tuzlu suları tüm stresinizi almıştır.
maharetli parmaklarınızla potinsel hareketler senfonisinden birkaç kuple istirham etsek,adabı muaşeret kurallarını ihlal etmiş olurmuyuz?
xu-100,at4 sarısı dün yazdığım gibi bugün yataya döndü.Fakat
kırmızıdan beklediğim hareket gerçekleşmemiş.
kırmızının ,maviyi yakalaması ya da mavi ile eşdeğeri alması olumlu..
şimdi kırmızının sarı yatay üzerine atması güzel bir çıkışı
beraberinde getirecektir.
kapanışların 34.687 üzerinde olması olumlu..
ilk stop seviyesi olarak 34.687 düşünülebilir.
Asels; indicatörle , son bar arasındaki pozitif uyumsuzluk
dikkat çekici.. bar en altta kapatırken, indicatör yukarı gidiyor..
fiatlar eninde sonunda indicatörün yolunu izler..
tut konumunda..
Eregl;detay dörtgende dg2lp görüntüsü var..
bu indicatörün; pembesinin beyaz üzerinde yukarı dönmesini
fevkalade olumlu buluyorum..
at4 kırmızısı mavi ile eşleşmiş vaziyette,tut konumunu
sürdürüyor.4.52den sonra oldukça rahatlayacaktır.
Hocam biliyorum soru sormak yasak bu topicte sadece sizden eggegübre gübre fab ve kipa gibi az prim yapmış sentlerle ilgili yormunuzu albilrimiyim teşekkürler
Madem biliyorsunuz.. bunlardan gubrf yi hazırlamıştım ve tam ööndermek üzere idim..şimdi kırmızı kart aldı ve artık buraya yapışmaz...
Yorum