Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
-
toparlar kardeş merak etme,,,,kemal-1881 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax göçtüüü...
bu arada ben 84 deri beri full parsan dayım,,,
ama artık mecalim kalmadı :ka24::040:
;)
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
%1 kadar aşağida DAX kapanişimiza göre ama DOLAR 1,5515 ten 1,5545,kemal-1881 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdax göçtüüü...
piyasa açilişta satişlarala karşilaşir
sonrasını da sn mavilim bize anlatır ne olcek diye,
zaten son grafiğinde de düzeltmeden bahsediyordu, düzeleceğiz demek accuk
Yorum
-
bugün ,,,, yürü be koçum,,, ayrılda gel be parsanım,,,, kopta gel parsn,,, gibi sözler duyacak mıyız acaba,,,?
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
dört gözle beklicemmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGUSGR akşama 1.46 veya üzeri kapatırsa bir grafik göndercem inş.Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
parsan ın alış satış kademelerini derinliği olan biri söleyebilir mi rica etsem,,, teşekkürler,,,,
Yorum
-
kardeşler telaşlanacak bir durum olmasa gerek gerekli açıklamaları hocalarımız yapıyor zatenKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum

Yorum