Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
redsock Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersağlık olsun sayın edy.biri gider biri geir
hanımeli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÇok kısa sürede 6.40 ı gördüitiraf edeyim... Türkiyeye babaya sms yazdim... Gubrf alabilirsen al dedim.. Alamayacaginida biliyorum gerci ama yazdim gülümseme isareti koydum..dibikara Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterikinci seans daha aşagılara gelecek benim görüşüm olabilirde olmayabilirde olma ihtimali, kadar olmama ihtimalide var
Cevap aynen böyle "Gubre tavan olmus alinirmi nasil analiscisin" aynen böyle...
Yazdimki "Sen benim analizlerimi görsen dilin ucuklar hehe. Merillyn Linch tavandan 300 bin lot almis uyuma. Öptüm" yazdim
Simdi aynen bu haldedir kesin====>
Bende böyle ===>
Yorum
-
omorfi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdeva madenmi buldu yavv nası kacıyo oyle .))
Has potinlerden biriydi galiba...
Yorum
-
Afiyet şeker olsunmavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
Ben güzele güzel demem güzel benim olmayınca.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGüzelim gubrf ööööle gidiyo.... hazin hazin bakiyorum arkasindan....:040:
Alanda kazansın dedik ve sattık.
Parada kazandık. Mavilime teşekkür ettik ve hocayı izlemeye devam ediyoruz.
Herkese afiyet olsun.
Yorum

Yorum