Mavilim hocam teşekkürler. Tezek satıp para kazandım sayende.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
mavilim 10 gun kadar once bır goldas potınımız vardı yakınca cılalar boyar dedıgımız onu oylece bırakmıstım boyasak mı artıkın
dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
birben78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİşin acemisi olduğumuz için henüz öğreneceğimiz çok şey var.Bilgi için teşekkürler , zamanı geldiğinde mutlaka gözönünde bulduracağım.Saygılarımla
bende bes aylik borsaciyim... Bu yüzden diyorumya bana aldanmayin....
Yorum
-
hocamızın mesajı bugün 10:27demavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.46 dan tekrar gusgr aldım
gusgr şuan itibariyle 1,50. al sat yapsan bile kazanç % 2,74
Yorum
-
hocam bu kadar yatırımcının kazanmasına vesile oluyorsun.kağıtların spekleri satış fıyatını bildiklerinde oradan çeviriyorlar,diye düşünmüyor değilim.sattım desen bizlerede satacaz.nasıl yol izlemeli de biz onları terse getirsek.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.65den çalışna 1 lot benim...
beni görünce saldılar..hehhe
Yorum
-
kırmızı ne zaman düzeltmesini tamamlar acabamavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
1.65 bugün yerse yarına mal pahalanır..hayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam bu kadar yatırımcının kazanmasına vesile oluyorsun.kağıtların spekleri satış fıyatını bildiklerinde oradan çeviriyorlar,diye düşünmüyor değilim.sattım desen bizlerede satacaz.nasıl yol izlemeli de biz onları terse getirsek.
beklettiğim her kaat gecikme zammı yer
Yorum

Yorum