1.26 dan parsan geldi accuk
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
afiyet ossunradyolog Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterişlem tamamdır
emeğinize sağlık sn mavilim

Yorum
-
teşekkürler sevgili marko.link verebilirmisiniz acaba?marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergübrecilere ABD deki gübre şirketlerinin durumunu takip etmelerini öneririm...
orada 2-3 gün alişlar devam ederse bize mutlaka sirayet ediyor
bol kazançlar...Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
Eger full kagitta olmasaydim gün itibariyle 6,40 üzerine kapanis yapacagina inandigim gubrf´i bu fiyattan dahi alirdim derim...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBereketini görün...
Her yigidin yogurt yiyisi farklidir derler...
Tavan yapacagina inandigim yada tavan yapmis senedi kolay kolay elden cikarmam...
Fakat uyariyorum... Bana bakmayin... Sert oynarim.... bazen iki kademe asagida stoploss yaparim...
Sn mavilimin izniyle neden bu seviyeden dahi alirdim dedigimi kendi cizgilerimle isaret edeyim...
Yorum
-
2 gün önce analiz yapmıştık...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu anelt de aylardır uygulanan baskı sonlanacakmı nedir bugun?
Yorum
-
gica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşım siz geceleri vahiy ile iletişim kurup şifreyi bulan insansınız hedefide söylemişlerdir
bu akşam belki gelir baştan uyumak lazım
Biz trakyalıyız...
Azıcık çalışmayı,çokça tatili,en çok mangalı Üstüne balığı,yanına RAKIYI severiz.Türkçeyi 28 arf konuşuruz 'H'
arfini kullanmaya gerek duymayız.Müzik bitmeden ortamdan ayrılmak,şişe bitmeden masadan kalkmak bize iç yakışmaz...:))))
Yorum
-
İşin acemisi olduğumuz için henüz öğreneceğimiz çok şey var.Bilgi için teşekkürler , zamanı geldiğinde mutlaka gözönünde bulduracağım.SaygılarımlaEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBereketini görün...
Her yigidin yogurt yiyisi farklidir derler...
Tavan yapacagina inandigim yada tavan yapmis senedi kolay kolay elden cikarmam...
Ama sizde haklisiniz sonucta %9-10 az kar degil... Gerektiginde Allah bereket versin deyip kacmayi bilmek gerekiyor
Bu arada Sn mavilimi kutluyorum...
Yorum
Yorum