Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
RATO 77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermavilim potinleirnden gübre fab ne olucak onada noktayı koyarsanız sevinirimböyle ısmarlama iş yaparak ...küstürüyorsunuz bilmem farkındamısınız...muzoder Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterEvet dostum bende gubrf yi bekliyorum
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Yorum
-
beklemek ısmarlama işmi SN. şenol litfen yapmaa. ya sabırla bekliyordum arkadasın biri yazmıs bende beklediğimi söyledim bizde kac gündür birilerini uyarıyoruz bu konuda ama uyarıların için tşk ederim yinedesenol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterböyle ısmarlama iş yaparak ...küstürüyorsunuz bilmem farkındamısınız...
Yorum
-
Gubrf; ana indicatörümde nerdeyse tüm renklerin
eksen üzerinde olması, senedin trendde olduğunun bir göstergesidir.
Bununla birlikte, kırmızı yeşil,mavi ve rozanın aşğı yönlü olması
düzeltmeye işaret sayılmalı..henüz yeni al sinyali oluşmamış...
Fakat her halukarda, renklerin eksen üzerinde tekrar yukarı
dönmesi senede prim yaptıracaktır.Renklerin eksen
üzerinde gezmeleri, sert düşüşleri frenler..
Yorum
-
Bu size kalmış bir karardır..tabularasa Nickli Üyeden Alıntısn. Mavilim hissenin takip dışı kalması bu senetten umudumuzu keselim anlamındamıdır? Elimizde varsa zararına satıp çıkalım mı,yoksa beklemek gerekir mi?
Ben sadece çizgilerimi yorumluyorum..
Bu çizgilerin kuralları var.Ben koyduğum kurallara uyuyorum.
Siz uyarsınız ,senet yukarı gider bu sefer ben üzülürüm...
Yorum
-
az kalsın iki potinimle tezeğe batıyordum, birini 6.20 den cektim ama digerıne yetisemedım. potini cıkarıp yıkayıp boyamak gerekecek
tezek gibi malın olsun bugun olmazsa yarın olmadı kısın sobada yakarız
dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
guten abend herr mavilimmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterherkese iyi akşamlar..gemici bey nasılsın?
Yorum

Yorum