Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAllahin bir kuluda cikar bu topikte yapilmamasi gereken birsey oldugunu bildigi halde bunu yapan kisiye tesekkür basar....
Arkadaslar tek kelime.....
LÜTFEN
sevgılı eds
gunes sıgorta mavılım ustadın potın senetlerınden ve sureklı alım satım yaptığı bı hısse o yuzden yorum yapabılır dusuncesıyle tesekkur ettım
yınede hata yaptıysak affola
saygılaryatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
Svg Spider yine bu topikte daha dün dile getirdim...spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevgılı eds
gunes sıgorta mavılım ustadın potın senetlerınden ve sureklı alım satım yaptığı bı hısse o yuzden yorum yapabılır dusuncesıyle tesekkur ettım
yınede hata yaptıysak affola
saygılar
Sormayin.....
Sn Mavilim bir senedi analiz ediyorsa ayni senet üzerinde yazmis olduklarinda herhangi aksi bir durum yasanmadikca son yazdiklari gecerlidir...
Mavilim´i anlamaya calisin.... Mademki aylarca takip edenleriniz var sadece seyretmeyin... Bir parcada olsa idrak etmeye calisin...
Ve bu EDY´e kizmayin... Birseyleri tekrar ve tekrar dile getiriyoruz... "Bir yerden sonra gina geliyor artik" derken bunu bile dile getirmemem gerektigini biliyorum...
Ama bir parca anlayis... Bir parcacik.....
Yorum
-
deva oldu çok şükür.. kar bile bıraktı 2,92den deva.. neyse az hareket kabiliyeti kazanabildim.... serinkanlılıkla düşerken verip dipten alıp sonra yukselince yukardan satabileninde serinkanlılıgını ayriyetten tebrik etmek lazım."Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
***GUBRF*** Gubre Fabrikalari T.A.S.'nden gelen yazi: Yonetim Kurulumuzun 07.05.2009 tarih ve 9596 sayili karari ile, 19.06.2008 tarihli ozel durum aciklamamizla, Birlesik Arap Emirlikleri Dubai Jebel Ali Serbest Bolgesinde %50 ortaklik payimizla kurulacagini duyurdugumuz GATSTRADE FZCO Sirketinin, dunya ekonomisi ve dunya pazarlarindaki mevcut gelismeler ve sektorel dinamiklerin degismesi durumlari da dikkate alinarak kurulusunun iptal edilmesine karar verilmistir. ***GUBRF***
Yorum

Yorum