hade olum deva 3.60 ı da ver kucağa
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
o zaman 3.62 den deva alma fırsatını deyerlendirelim..mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterat4 indicatörümde ilk tepki sinyali düştü.
yeşil maviden ayrıldı
Yorum
-
sadece izliyorum üstadmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteronun için bize luks gelir...
ne işin var luksde
tecrübe kazanıyorum hareketler hususunda
BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...
Yorum
-
Değerli mavilim kıyısına gelmişiz dilerim altına inmeyiz.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster37.590 altı iyi görünmüyor.
SelamDünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
-
bu sözcükleri bekleyip duruyorummavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterat4 yeşili tekrar maviyi yakalamaya soyundu...
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR... yalnızca, not etmek amaçlı denemeleri içerir...
Yorum
-
versinler o zaman deva yı k24mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterat4 yeşili tekrar maviyi yakalamaya soyundu...
belki yaralara deva olur
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryettim.... yettim.....taze takviye geldiiiiiiii....
Ortak nerdesin yav
Yorum
-
nasip olursa yarın etraflıca anlatırım......bu hafta hep hayırlı hayır işleri ile geçti.......mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterOrtak nerdesin yav
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
Yorum