Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
2,40 maliyetli rysas lar 2.32 den kol kesiip yollandı ..silkelemeyemi geldik ne
kolumuzun sızısı geçmedi ama karar doğruymuş ..zararı gene bu kağıttan çıkaracağız(temel prensip)..grafiğe göre nereye kadar sarkacağını tahmin etmek zor bana göre..ancak sistemime göre 2.30 aşağı kırıldığı için takibe aldım bugünkü fiyata göne 2.32 ye çıkarsa yukarı 2.51 gelebilir ama 2.33 ükırarak yukarı trende girdiğini ispatlamalı
NOT :Sayın mavilim yokken kendimizce yazdığımız analizler topiği kirletmek amaçlı değil topiği canlı ututmak ve paylaşım amaçlıdır ..yoksa mavilim üstadın yazdığı yerde bizim analizimizin lafı bile olmaz..
Ben küçük yatırımcıyım yazdıklarım kendimce not almak içindir ..Mesajlarım kesinlikle yatırım tavsiyesi içermez..
xu-100; pembe ve kalın sarı arasına "ÜST BULUT"
kalın mavi ve kalın beyaz arasına "ALT BULUT" diyoruz.
kalın sarıdan tepki vermiş ve üst bulut üzerindeyiz.
şimdilik sorun görünmüyor..
Yorum