kulak arkası bir haber sabancı holding nükleer enerji ihalesine hazırlanıyormuşş bilgilerinize
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
36770 ile gün yüksegindeyiz...EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGriyide kirdik... Simdi ilk denemede gecemedigimiz 36730 direncini kirma derdindeyiz.... Tazyik....
Yorum
-
Sadece Rysas´mi.....goldcat Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAhh! Mavilim hocamız şimdi burda olsaydı da Rysas'a bir el atsaydı

Ama eminimnki bugün sahane trade ederdi.... Kesin...
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster36770 ile gün yüksegindeyiz...
emeğine sağlık sn edy ,sende olmasan ne olur artık halimiz bilmiyorum .ky kaderiyle başbaşa.
Yorum
-
Allah razi olsun... Ne yapiyorumki.... Keske elimden daha fazlasi gelsede merak edenlere senet grafiklerde daha fazla yardimci olabilsem...carizzm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteremeğine sağlık sn edy ,sende olmasan ne olur artık halimiz bilmiyorum .ky kaderiyle başbaşa.
Su an ibretle Luksk´yi izliyorum... keykafede son yazdiklarimi kopyalayayim burayada...
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntıikinci seans baslarinda %10 ile 2,60´lari gören Luksk su an %1,70´le 2,39´dan islem görüyor...
Neden bazi senetleri taramalarda ciktigi halde grafiklerini burada paylasmadigimi buna azami özen göstermeye calistigimi umarim anliyorsunuzdur....EDY Nickli Üyeden AlıntıBirde su açıdan bakalim...
Alis kademesinde Ak 41 Bin lot, is 38 B, Seker 37 B lot ile ilk ücteki alici....
Satis tarafinda 190 Bin lot ile Yapi satici... Yapi´nin sattiklarini ilk üc alici dahi karsilamazken adama sormazlarmi "nooluyo hemserim" diye....Su an 2,36´dan islem görüyor....EDY Nickli Üyeden AlıntıO saydiklarin tam bir akrep´lik is ama gecen hafta burada VOB icin yazilanlari unutmadim daha...
Luksk´yi izliyorum abi...
Bir yada bir kac yatirimci nasil paramparca edilir ibret olsun diye....
Kimbilir kac kisinin canini yaktilar bugün....
2,31 oldu... -%1,70
Yorum
-
Keykafedeki son yorumlari okuyun derim..tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersatış fırsatımı yoksa trend gerimi dönüyor... sağ gösterip sol çakmaya başladılar yine....
Yorum
-
Katılıyorum 1-2 gun daha dusmessek ufaklarda hareket ceker.EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSu an yine bankalara yumuldu PY....
Orta ölcekli senetlerin bundan faydalanmasi biraz gec olacaktir diye düsünüyorum....
Yorum

Yorum