yagmur Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Matriks kilitlendi..yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterşakir de direnç nedir sn edy?
Allahtan Sn Tamirci cevaplamis sorunuzu...
Yalniz mum barlarda görebildigim kadariyla su anki fiyattan son bar önceki dört bari kucaklamis durumda... Ki, bu oldukca olumludur...
Yorum
-
-
Yabancı İMKB'de hangi hisselerle oynuyor?
Yabancıların İMKB’de yaptıkları işlemlerin yüzde 85.9’u 20 şirketin hissesinde gerçekleşirken, ilk sırada bulanan Garanti Bankası tek başına işlem hacminden yüzde 72 pay aldı.
Yabancıların Haziran’da en çok işlem yaptığı ilk 20 hisseyi Garanti Bankası, İş Bankası, Finansbank, Turkcell, Akbank, Vakıfbank, Halkbank, TÜPRAŞ, Koç Holding, ERDEMİR, THY, Yapı ve Kredi Bankası, Sabancı Holding, Türk Telekom, BİM Mağazaları, ENKA İnşaat, FORD Otosan, Anadolu Efes, ARÇELİK, Asya Kalkınma Bankası oluşturdu.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
20 ŞİRKET PASTANIN ÇOĞUNU ALIYOR
Yabancıların en fazla işlem yaptığı 20 hissenin toplamına bakıldığında; alış 3 milyar 819 milyon dolar, satış 3 milyar 700 milyon dolar oldu. Böylece hacmi 7 milyar 519 milyon dolara ulaşan ilk 20 hissede yabancı işlemleri net 120 milyon dolar alımla sonuçlandı.
Yabancılar Haziran ayında Borsa’da genel toplamda 4 milyar 428 milyon dolar alış, 4 milyar 329 milyon dolar satış işlemi yaptı. İşlem hacmi 8 milyar 756 milyon dolar oldu. Böylece yabancıların en çok işlem yaptığı ilk 20 şirketin, genel toplam içindeki payı alışta yüzde 86.3, satışta yüzde 85.5, işlem hacminde yüzde 85.9 oldu. (ANKA)Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
Arkadaslar bilmem hic takip ettinizmi ama forumdaki Soyun bankalari topiginde cok kaliteli fikir alis verisleri oluyor..
yalniz oradaki üstadlar Foreks´te trade eder...
Ve genel anlamda son günlerde piyasa yönünü belirlemek icin EUR/USD´ye cok dikkat ederler..
Son durum ise, üstadlarin hemen hemen hepsi EUR/USD´yi shortlamaya basladi... Yani EUR/USDFde düsüs bekliyorlar..
Bu demektirki endeks genel gidisat yönünde dikkatli olmamiz gereken bir zaman...
Yorum
-
Yabancı işlemlerinde en fazla işlem hacmi olan ikinci hisse İş Bankacı C oldu. 361 milyon dolar alış, 407 milyon dolar satış işlemi sonucunda işlem hacmi 768 milyon dolar olurken, işlemler net 46 milyon dolar satışla sonuçlandı.
İşlem hacminde 589 milyon dolar ile üçüncü sırayı alan Finansbank’ta 305 milyon dolar alışa karşı 285 milyon dolar satış olunca yabancı işlemleri net 20 milyon dolar alımla sonuçlandı.Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Yorum
-
Eline saglik... Ben bile unutmusum valla hangi grafikleri yolladigimi...tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın hocam dün akşam yollamıştı topiğinde sağolsun..
Kolay degil dün gecede cok uzun saatler formül calistim... Kafa kalmadiki...
Yorum
-
Grafikteki görüntü direncleri 1,65 ve 1,70 olarak gösteriyor...tamirci Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdün 1.67 idi şimdi değiştimi bilmiyorum.
Bilmeyen arkadaslar icin 1,67 rakami yaniltici olmasin diye belirtmek istedim...
Yorum
-
tam ben düzeltecektim hocam saolun yanlış hatırlamışım demek..EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterGrafikteki görüntü direncleri 1,65 ve 1,70 olarak gösteriyor...
Bilmeyen arkadaslar icin 1,67 rakami yaniltici olmasin diye belirtmek istedim...
Yorum

Yorum