Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Üstat hoşgeldiniz
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
perşembe ya da cuma tekrar birkaç günlüğüneMESUTC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstat hoşgeldiniz
Yalvaça yeğenin düğünü için kaybolaocağım..
önümüzdeki haftadan itibaren mesai saatlerimiz normale
dönecek inşallah..
Yorum
-
Çok teşekkür ederim..mayrares Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterüstad hoş geldiniz
biraz geç oldu ama kitaplarınızı kargoya verdim sanırım bu akşam yola yetiştiremezler amam cuma elinizde olur beğeniceğinizi umuyorum sağlıcakla kalın
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Sevgili mavilim hocam hoşgeldiniz bu gün nasıl kaçırdım gelişinizi çok geç gördüm çalışmalarım vardı...
Hoşgeldiniz şeref verdiniz...
çok tşkler emekleriniz için sağolun...
Amor patriæ nostra lex
Yorum

Yorum