Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
sn Edy, ana indicatörüm bana müjdeyi çoktan verdi.
36.942 üzerini her halükarda göreceğiz..
hem de ne kadar gerilersek gerileyelim..
Hocam insallah endeks öngörülerinizde tutar...
Sahsen ben hala kendimi gelistirme cabasindayim...
itiraf etmem gerekirse son üc gün icinde özellikle trade yönünden kendime cok güzel dersler cikardim....
En büyük ders ise Sakin ol-Sistemine sadik kal....
Böylesi cok daha güzel oluyormus...
Sonucta üc bes günlük kazancin bana bir getirisi olamaz... Ancak kazaniyorum diyerek kendimi kandirmis oluyorum...
Diger yandan sistem bana ihanet edene dek sisteme sadik kalmam gerektigini dolayisiyla anlik kararlar vermedigim müddetce uzun vadede mutlaka kazancli cikabilecegimi artik iyice idrak etmis vaziyetteyim.. Ki her zamanki gibi sizin bunda katkiniz cok büyük...
goldas'ın yuzde 14,25'ı uc fona satıldı - referans
referans gazetesının haberıne gore; goldas'ın yuzde 14,25'ı uc fona satıldı.
Gazetenın ınternet sıtesınde konuyla ılgılı olarak bugun yayınlanan
haber asagıda bulunuyor:
" sektorunde ıstanbul menkul kıymetler borsası'na (ımkb) kote edılmıs halka acık
tek sırket olan goldas kuyumculuk'un ana ortagı goldart holdıng, uc yabancı
fona hısse satısı gerceklestırdı. Goldart holdıng, 24 hazıran'da gerceklesen
ıslemde goldas'ın sermayesının yuzde 14,25'ını temsıl eden 11 mılyon 400 bın
adet hısse senedını toplam 14 mılyon 136 bın lıra bedelle sattı. Hısse basına 1.24 tl'den gerceklesen satıs ıslemı.....
şuan 1.38 ile tavan,burada bir soru;madem satış 1.24 den gerçekleşmiş,nooluyoki hisse 1.38 den tavan olmuş ve anlaşılıyorki daha gidecek yolu var?sayın EDY sorum size değeri 15 puan.
joker hakkı kullanmak yok.
Yakutun,incinin,elmasın ne kıymeti vardır ki;bir sevgili uğruna harcanmadıktan sonra.
*Hz.Mevlana*
Alarko da kademeler 3.00 da 11374,,3.02 de 29004,,3.04 de 46641,,3.06 da 30301,,3.08 de 25127 adet bulunmakta
5 kademede toplam alıcı sayısı 176953,,,toplam satıcı sayısı 142447
Yorum