Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
MORGAN STANLEY, TÜRKİYE HİSSE SENETLERİ İÇİN TAVSİYESİNİ İNDİRDİ
Uluslararası yatırım kuruluşu Morgan Stanley tarafından hazırlanan
raporda, Türkiye hisse senetleri için yatırım tavsiyesi 'equal-weight'tan
'underweight'a çekildi.
Kuruluşun Jonathan Garner önderliğindeki analistleri tarafından
hazırlanan 25 Haziran tarihli raporda ayrıca, Macaristan ve Güney Kore
için tavsiye 'equal-weight'tan 'underweight'a, İsrail için ise
overweight'tan equal-weight'a çekildi. Raporda, Meksika ve Endonezya
için tavsiyeler ise 'underweight'tan 'equal-weight'a çıkarılırken, Çek
Cumhuriyeti için tavsiye 'overweight'a yükseltildi.
17. SPK'nın belirttiği yatırım danışmanlığı kapsamına girebilecek her türlü yazı kabul edilmeyecek ve bu tür davranışlarda bulunanların forum yazma hakları engellenecektir.
18. Forumda hisseler hakkında kendi görüşlerinizi belirtebilirsiniz ancak genele yönelik ifadeler kullanamazsınız. Yani şu hisseyi aldım ya da sattım denebilir ve fakat şu hisseyi alın, satın veya tutun anlamına gelecek ifadeler kullanılamaz.
Rogers: Hayatımda ilk kez hiçbir varlıkta pozisyonum yok
Borsa sihirbazı George Soros'la birlikte Quantum fonunu kuran Jim Rogers ABD'li milyarder yatırımcı Jim Rogers, ekonomideki tabloyu dikkate alarak gelecek birkaç yıl için broker olmak yerine çiftçi olmayı tercih ederdim" dedi
Ünlü yatırımcı Rogers yapıtığı konuşmada ekonomik sorunların daha uzun bir süre için devam edeceğini öngördüğünü belirterek; bu süreçte satın almaya değer bir şey görmediğini aynı zamanda hiçbir varlık için kısa pozisyon da almadığını söyledi.
"Hayatımda ilk kez hiçbir varlıkta pozisyonum yok diyen" diyen Rogers, "Öte yandan almaya değer çok fazla şey de görmüyorum" dedi.
Rogers, İngiltere ve ABD hükümetlerinin borçlanma düzeylerinin para birimlerine zarar vereceği yönündeki görüşlerini tekrarlayarak, "Elimdeki Sterlin varlıkların sattım, Dolar varlıklarını da yakın zamanda elden çıkaracağım" değerlendirmesi yaptı.
Rogers, Kanada Doları'nın en güçlü para birimi tercihlerinden biri olarak gösterdi...
Milyarder, ayrıca yatırım için de doğuyu işaret etti.
Yorum