sn. mavilim,,,,,,, seans içi olmasa bile akşamları özellikle endeks ve belkide senet analizi atsanız şuraya biraz,,,,,,,,,,, çok seviniriz,,,,,,,,,, bizi kurtlara yem etmemiş olursunuz,,,,,,, saygılar,,,,,,,,,,
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
-
Sayın Mavilim
ben siteye yeni üye oldum Bu da ilk mesajım . sizi geç bulduk çabuk kaybettik .
Ama kısa sürede çok hakkınız geçti Allah razı olsun
azminiz ve dürüstlüğünüz takdire her zaman şayandı. ben bu ayrılığın kısa olacagına dinlenme olarak değerlendireceğinize inanıyor ve borsadan uzaklaşmaya işaret olarak telakki ediyorum
sizi tekrar bekliyoruz
Allah yar ve yadımcınız olsun
Yorum
-
hocam Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterArkadaşlar; yarın sanki Sayın Mavilim hiç gitmemiş, her an bize yorum yazacakmış gibi sessizce onu beklemeyi ama hiç bir kimseden herhangi bir şekilde en küçük bir yorum dahi yazılmadan sabırla beklemeyi yine 100 kullanıcının online olduğu bir topik oluşturmayı öneriyorum.
Yarın hepimiz burda Mavilim hocamızı bekleriz.
Herkes buraya Davetlidir.
Yoklama yapacam
Yorum
-
mirim anladığım kadarıyla kırmızının beyazı kesmesi durumunda uzun vadeli sat sinyali gelecek, doğrumudur?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterAramızda aracı kurum casusları olduğunun farkında mısın ey ahAli?
Yorum
-
Mavilim sen gel abi yakma kim ne isterse istesin cevap verme olsun bitsin cevap vermene gerekte yok adamlar bir şekilde tutuşmış zarar çıkarmak için yazıyorlar safiyane duygular ile
yönetimde o yazıları silerse sorun ortadan kalkar
internetteki forumlarda hiç kimse sisin kadar guzel yazılar ve grafikler yazmıyor bence mahrum bırakmayın KY ki bilgilerinizden
Yorum
-
Son söz:
Mavilim abi'ye bu forum var olduğu müddetçe kapımız her zaman açıktır. Bunu bilmesini isterim. Topikte gereksiz mesajlar çoğaldığı için topiği şimdilik kapatıyoruz. Dualarını ve temennilerini Mavilim abimizden esirgemeyen tüm üyelerimize sonsuz teşekkürler.
Yorum
-
xu-100; aom-gtr9 görüntüsü.. bu indicatörü yeni bir dip ve tepe
arayışında kullanıyorum.. kalın turuncu yatay; sarı tarafından
aşağı kırılmış. Bu ne demek?
Yeni bir dip arayacağız demek.......
Gazanız mubarek olsun..
kalın turuncu aşağı çapraz atıp sarı içine girmeden, dip arayışının
sonlanmamış olduğunu varsayıyorum..
Yorum
-
xu-100; haftalık balon grafiklerimde,ince mavi yukarı çapraz atmış ve
barı altına almış.yukarı çapraz bir gerileme olacağının ilk sinyalidir.
2-6 hafta süreceğini düşündüğüm bir gerileme safhası başlıyor.
sarı balon, önümüzdeki haftalarda çüçek açacak.
kalın sarının yükseldiği seviye bizim için önemli olacak ve burası
bize sağlam zemini gösterecek.bu grafiin bize kısa ve öz söylediği,
sat- ve bekle....
kalın sarının çiçek açıp, yükselebileceği nokta bize hem en sağlam
destek seviyesini hem de stop seviyesini verecek.
bu süreç yukarda da belirttiğim gibi 2-6 hafta içinde oluşumunu tamamlayacak.
Yorum
-
Özellikle dikkat çekmek istediğim konu
DD74 çizgilerinde,34.177 nin kırılmasında
sert düşüşler olacaktır.grafiğin sol tarafına bakarsanız,
size gene daha önce anlattığım ve benim "oynak bölge"
olarak adlandırdığım,iniş ve çıkışların sert olduğu bir bölge var..
çok volatil bir bölge.. 10 dakka sırtınızı dönmeye gelmez.
Yorum

Yorum