potinlerden ffkrl veriyor coskuyu .)
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ben fazla anlamam ama 35 bın ustu kapanıslarda no problemdostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
-
mavilim yok :(mavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
Konuyu toplam 50 kullanıcı okuyor. (41 kayıtlı, 9 misafir kullanıcı) marko, 1050222436, acemi2, alaylı, batac, BdJ, cedid, cezra, cihangir, cmsenturk, crayz, dibikara, duhafe, eksi, esinti1977, fays, fullbela, general72, goldcat, hocam, hunter07, iletişim, isko, ismailyz, kaplumbaga83, KASIMPAŞALI, Koala, MAGGGMA, malatyalı, mayrares, mcm, muratti, olivefe, rafetozen, Russelltr, saseyas, S_£rdoq@n, talen, x11, yagmur, ynos006
maşaallah Ağbi yokken sabah 900 lerden 50 lere düştük ama 4 gözle bekliyor müdavimleri genede kendisini
Yorum
-
aslında sabırlı olsak hep kazanacağız. zaten sn.mavilim gerk hisse bazlı gerek endeks bazlı graf. ve yorumda bulunuyor. dile getirdiği bütün hisseler er veya geç potin oluyor.sadece beklemesini bilmek gerek.
ben yine kendi adıma teşekkür ediyorum. allah razı olsun sn. mavilimden.
Yorum
-
35021 gecmıs olsun. dow kapansın bakalım yarın hayrola ıyı aksamlardostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Mavilim,olmuyor sensiz,geçmiyor bir an bile her saniyem azap,
Seni üzenlerin üzerine atmak lazım en hülasasından kezzap,
Mutsuzum dünden beri durmuyor üzerimde hiçbir esvap,
Dön gel artık yollarda kaldı gözler,al yüzlerce sevap.Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
Yorum