Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • marko
    Yasaklı
    • 05 Nisan 2009
    • 581

Alıntı:
    RATO 77 Yazdı:
    Hocam biliyorum soru sormak yasak bu topicte sadece sizden eggegübre gübre fab ve kipa gibi az prim yapmış sentlerle ilgili yormunuzu albilrimiyim teşekkürler

Madem biliyorsunuz.. bunlardan gubrf yi hazırlamıştım ve tam ööndermek üzere idim..şimdi kırmızı kart aldı ve artık buraya yapışmaz...

Sondan bir önceki yazısı yukarıda, KIRMIZI ile yazan kısmı ihlal eden arkadaşlarımız ısrar ediyor, heç değilse bu benzeri yazılara biz mavilim müdavimleri olarak özel mesajlarla- çoğul yazdım ki hepimizin üzerine görev düştüğünü belirtmek için- gerekli uyarıları yapmamız lazım.

İlgili üye saolsun kendini uyaran Sn. Mavilim'e de teşekkür etmiş ki sanırım amacına ulaşmış.

Yorum

• hiram
      Bağımlı
      • 27 Kasım 2008
      • 783

spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
      ***vesbe*** vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı gunluk bulten ekınde yayınlanan kar dagı
      ***vesbe*** vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı gunluk bulten ekınde yayınlanan kar dagıtım
      tablosunda, 1 tl nomınal degerlı hısseye ısabet eden brut temettu tutarının
      0,0305 tl, net temettu tutarının 0,0259 tl oldugu bılgısı de yer almaktadır. ***vesbe***
      ne zaman odeyecekmıss yaaaaaaaffff çok dusuk ama olsun bır de 185 lere atak yapsa

Yorum

• esinti1977
        Katılımcı
        • 18 Nisan 2009
        • 151

Ne oldu bızım topıge yahu???
        dostlarla beraber nice güzel günlere..

Yorum

• simurg
          Administrator
          • 10 Mart 2007
          • 9248

marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          Alıntı:
          RATO 77 Yazdı:
          Hocam biliyorum soru sormak yasak bu topicte sadece sizden eggegübre gübre fab ve kipa gibi az prim yapmış sentlerle ilgili yormunuzu albilrimiyim teşekkürler

Madem biliyorsunuz.. bunlardan gubrf yi hazırlamıştım ve tam ööndermek üzere idim..şimdi kırmızı kart aldı ve artık buraya yapışmaz...

Sondan bir önceki yazısı yukarıda, KIRMIZI ile yazan kısmı ihlal eden arkadaşlarımız ısrar ediyor, heç değilse bu benzeri yazılara biz mavilim müdavimleri olarak özel mesajlarla- çoğul yazdım ki hepimizin üzerine görev düştüğünü belirtmek için- gerekli uyarıları yapmamız lazım.

İlgili üye saolsun kendini uyaran Sn. Mavilim'e de teşekkür etmiş ki sanırım amacına ulaşmış.
          İlgili arkadaş gerekli istrahatini almıştır...
          https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• malatyalı
            Katılımcı
            • 08 Mayıs 2009
            • 89

Evet sayın esinti kayıptınız bayagıdır seni tezekler küstürdümü
            perdeci

Yorum

• simurg
              Administrator
              • 10 Mart 2007
              • 9248

Forumdan gereksiz yorum ve sorulardan kaçınılmasını istemiştik... Tekrar hatırlatıyorum, Mavilim abimizin emeğine saygı göstermeyene sagyı göstermeyiz. Bundan sonra en ufak yanlış yapan arkadaş süresiz forumdan uzaklaştırılacakrır..
              https://twitter.com/keyborsa_simurg

Yorum

• alaylı
                Yeni üye
                • 20 Nisan 2009
                • 14

spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                ***vesbe*** vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı gunluk bulten ekınde yayınlanan kar dagı
                ***vesbe*** vestel beyaz esya sanayı ve tıcaret a.s.'nın 27.05.2009 tarıhlı gunluk bulten ekınde yayınlanan kar dagıtım
                tablosunda, 1 tl nomınal degerlı hısseye ısabet eden brut temettu tutarının
                0,0305 tl, net temettu tutarının 0,0259 tl oldugu bılgısı de yer almaktadır. ***vesbe***
                Vesbe bugün hareketine başlıyor gibi.. Sn Mavilim 3 gün daha tutabilirler, zurna ve delik ilşikisinden bahsetmişti. Hadi hayırlısı...
                Mavilim inşallah iyidir ses seda yok.

Yorum

• acemi2
                  Yeni üye
                  • 25 Nisan 2009
                  • 12

niye okuyamıyorum msjları?sürekli kesiliyor

Yorum

• kızılşahin
                    Seyirci Üye
                    • 08 Temmuz 2007
                    • 33

Ozan20 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Evet arkadaşlar sn. mavilim nerede bilen varmı?
                    evet bizde merak ediyoruz ama muhtemelen yukarıdaki soru örneklerinden anlaşılacagı üzre kendisini üzmüş, küstürmüş olabilirler, üzerime vazife degil ama yapılmaması istenen şeyleri ısrarla yapmaya çalışmak topiği sabote etmekten başka bir şey degil diye düşünüyorum, bilmem yanlışmı düşünüyorum. Lütfen biraz dikkat

Yorum

• batac
                      Yeni üye
                      • 29 Nisan 2009
                      • 4

Arkadaşlar herkes yorum yaptı Mavilim nerede diye. Telefonu olan varsa arayıp sorabilr mi? Hasta falan da olabilir.

Yorum

• gurme
                        pala
                        • 26 Nisan 2009
                        • 812

hasta değil teminat verebilirim
                        ama gelmiyorsa vardır bir nedeni
                        ama umarım yakında gelecektir
                        BÜYÜK OLMANIN HAYALİ KURULURKEN ,KÜÇÜK OLMANIN İLK ADIMI ATILMIŞTIR...

Yorum

• esinti1977
                          Katılımcı
                          • 18 Nisan 2009
                          • 151

SAYIN KAPTANIMIZ MAVİLİ LUTFEN KAPTAN KOSKUNE INTIKAL EDIN gemi serserı mayın gıbı gezınıyor sız yokken
                          dostlarla beraber nice güzel günlere..

Yorum

• dibikara
                            Katılımcı
                            • 16 Nisan 2009
                            • 106

bence forum mudavimlerinden birinin kırmızı kart görmesine neden olan olaydan dolayı gelmiyor

Yorum

• S_£rdoq@n
                              Yeni üye
                              • 04 Mayıs 2009
                              • 10

sayın Mavilim, yıllardır siz'in sesiz takipçinizim. güniçi bakamasam bile akşamları evde çalışma ve yorumlarınızı büyük bir keyifle izliyorum. çok emeğiniz geçti sayenizde hem kazandık hem de çok şey öğrendik. Allah siz'den razı olsun. Sahi kaptansız gemi olmuyor. Sevgili Hocam, hep sizinleyiz, yanınızdayız. Saygılar,

Yorum

• hunter07
                                Tecrübeli
                                • 13 Mart 2009
                                • 417

afiyet olsun

Yorum

Working...
                                X

Debug Information