Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
:081::081::081:mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterzoren; hazırlık yapılmış..
At4 kırmızısı maviye hareketlenmiş..
Ortadaki indicatörde pembe, beyaz üzerinde yukarı kıvrılıyor..
Harkulade olumlu..
Tut konumunda..
[ımg]http://img216.imageshack.us/img216/3208/8078.gif[/ımg]Herkes Pinokyo gibi tahtadan insana dönüşme şansı bulamadı,
Kimileri hep odun kaldı...(Goethe)
Yorum
-
hocam tekst için teşekkür ederim bugün aldık bişeyler bereket versin harçlığımız çıktı okul da kapandı artık. kar cebe girdi.
hayırlı akşamlar hocam...'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
hade yarına ortaya karışık bir liste yapıştıralım..
herkes kendi kriterlerine göre incelesin..
bu liste en sondaki prim sutünuna göre
dizilmiştir.
Bu listede kendi geliştirdiğim indicatörlerden
birkaçı sorgulanmaktadır..
listenin en altında yer alan senetler çok primli olduğu ,
için benim tercihim daha üst seviyelerdekilerden oluşacaktır.
Yorum
-
Hayırlı akşamlar hocam.. Analizlerinizi evdeki internetimde sıkıntı olması ve işyerimizde "img24.imageshack.us" sitesinin yasaklı olması nedeniyle zor takip ediyorum.. Şunu itiraf etmeliyim ki bu topiğin 7. sayfasında eklediğiniz bir tablo sonrasında, o tablodaki ilk 4-5 senedin tavan yapması beni çok etkilemişti.. O tablonun üstünde şöyle yazmıştınız: İNDİCATÖRÜN 4 RENGİNDEN EN AZ 3 Ü EKSEN ÜZERİNDE VE YÖNÜ YUKARI OLANLAR LİSTESİ... RENK PUAN HANELERİNDE 10 YAZIYOR...
Yine 4'ünden 3'ü aynı şekilde eksen üzerinde ve yönü yukarı olup, hanesinde 10 yazan listesi var mı hocam?
Saygılarımla..
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhade yarına ortaya karışık bir liste yapıştıralım..
herkes kendi kriterlerine göre incelesin..
bu liste en sondaki prim sutünuna göre
dizilmiştir.
Bu listede kendi geliştirdiğim indicatörlerden
birkaçı sorgulanmaktadır..
listenin en altında yer alan senetler çok primli olduğu ,
için benim tercihim daha üst seviyelerdekilerden oluşacaktır.
Yorum

Yorum