istanbulluların takıldığı topik hangisi?
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ankaralı olmamışmıydınızmuktesit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteristanbulluların takıldığı topik hangisi?
Yorum
-
ahh ahh zamanında az gitmedim lara plajınajdanovan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterlara ben. iş otogar civarı
Yorum
-
bilirim, herr mavilim'in yüreği çok geniştirmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterİstanbullularda buraya takılıyor lordum
gemici bey nasılsın?
Yorum
-
Yiğit Bulut: İMKB 35000 üstünü hak etmiyor...
Beklerken Yiğit Bulut'un Bigpara sitesinde yayınlanan yazısını tartışabiliriz diye düşündüm...
Birileri IMF ile anlaşma konusunda bizden fazla bilgiye sahip değilse İMKB'de 35.000'in üstünden bir düzeltme olmalı.
Değerli dostlar; uzun süredir Çok dikkat edin-kırmazsa gibi cümleler eşliğinde DOW'un 8.400-8.500 aralığını bu köşede sorgulamaya ve özellikle İMKB'de terste kalınmamalı tezini detaylandırmaya çalışıyorum.
Çarşamba akşamı DOW 8.400-8.500 bandını geçer gibi yaptı ama gördüğü en yüksek seviyeye göre 150 puandan fazla satılarak kapandı. DOW futurları bu sabah ekside, hatta 8.400-8.500 bandı altında. Bu yazıyı yazdığım saatte futuları ekside.
Sonuç 1: Eldeki verilere göre İMKB, DOW-İMKB denklemi dikkate alındığında olması gereken yere göre net olarak yüzde 20 primli. Normalde DOW 8.800-9.030 aralığını denerken İMKB 28.000-30.000 bölgesini test ederdi. Şimdi DOW hala 8.500'ü bile kıramadı, İMKB 35.000'in üstünde. Sert düzeltmeler gelebilir.
Sonuç 2: Bizim bilmediğimiz bir bilgi yoksa, altını çiziyorum, bizim bilmediğimiz bir bilgi yoksa ben DOW 8.500'ün bile altındayken 35.000 üstü bir İMKB'ye inanmıyorum.we are all a machine without a soul...
Yorum
-
pen de miklötte çetiç yezeceimmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.229M satış yazmış abem..
Yorum
Yorum