Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
-
Yaaaa sabir....
Eger sende kademe diye bana birseyleri yutturuyorsan ve o kademeyi tek tus yapmazsan bende EDY olarak bes ayda su borsada hic birsey ögrenememisim demektir....
Senet ismi yazmayacagim...
Fakat Sn mavilimin takibindekilerden biri diyeyim kisaca....
Yorum
-
EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaaaa sabir....
Eger sende kademe diye bana birseyleri yutturuyorsan ve o kademeyi tek tus yapmazsan bende EDY olarak bes ayda su borsada hic birsey ögrenememisim demektir....
Fakat Sn mavilimin takibindekilerden biri diyeyim kisaca....
Rysas idi...
1,47 seviyesi idi....
PYmisin nesin.. gel güzelim bes tas oynayalim... Canimin ici...
Yorum
-
böyle daha kısa olduğuna emin misiniz?EDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterYaaaa sabir....
Fakat Sn mavilimin takibindekilerden biri diyeyim kisaca....gemici bey nasılsın?
Yorum
-
Lordum...muktesit Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterböyle daha kısa olduğuna emin misiniz?
Psssttt
PY ile kapisiyorum simdi ;)
Yorum
-
hocam hayırlı olsun bereketini görelim inşallah mallar geldimavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.79 tekst gelmesine az kaldı inşallah
teşekkürler'Değer verdiğinin gözünde değerlenmekten daha değerlisi ne ola ki...'
MEDUM
Yorum
-
Geldi...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster0.79 tekst gelmesine az kaldı inşallah
ZOR OYUNU BOZAR...
Yorum
-
Ahanda oraya yanaştırdılar..k24mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster34.812-34.921 aralığına sarkma ihtimali doğdu..
peryot değişiminde net belli olacak
Yorum

Yorum