Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
afiyet şeker olsunmavilim e teşekkür ederim,,,,,,,,,,, hakkınızı helal edin,,,,,,, sessiz bir alsat pozundaydım,,,, aynı zaman da da vob da mavilim in endeks analizlerine göre al sat yapmaktaydım,,,, ama artık yok,,,
:( ,,,,,,,,,, akşamları günlük endeks yorumlarınıza şiddetle ihtiyacım var,,,,,,,,,,,, aeo.
Yorum
-
tezekteki ata benim :081:spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertezekde ata yatırım tek tus yaptı
Yorum
-
www.imkb.gov.tr adresinden gerekli bilgileri alabilirsinizKAZAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterarkadaşlar ben aranıza yeni katıldım, albarakaturk nezaman 2009 3 aylık blançosunu açıklayacak, bilginiz varmı kağıt hakkında fikri olan varmı
DÖVÜNMEYİN. NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Yorum
-
Arkadaşlar topiği günde ortalama 100 - 150 kişi arası kişi takip ediyor.. Çünkü Mavilim üstadımız tüm emek ve birikimini bizlerle karşılıksız paylaşıyor.. Her sayfaya ortalama 10 mesaj konacak şekilde topic ayarlanmış.. Herkes afiyet olsun, günaydın vb dese gereksiz 30 sayfa oluşuyor. Hem topic ağırlaşıyor, hem de gündüz bakamadığımız zaman akşam çok vakit kaybettiriyor. Lütfen moderatör ve üstad haricinde gereksiz yere takibi zorlaştıracak yazıların azaltılması gerektiğini düşünüyorum..
Gerçi bu konu bikaç kez gündeme geldiğinde Sn moderatörümüz sorun olmadığını belirtmişti. Ben yinede görüşümü bildirmek istedim..
Aslında teşekkür butonu çok iyi, askerlik ve okulda olduğu gibi Üstad geldiğinde yani öğretmenimiz Mavilim günaydın dediğinde herkes sağol derse yine sevgi, selam ve saygımızı belirtmiş oluruz...
Hayırlı ve bol kazançlar, Mavilim'e çok teşekkürlerimle..
Yorum
-
Üstadlara teşekkür etmek için teşekkür butonuna bastığımda "bu bölüme erişim izniniz yok" şeklinde bir mesaj içeren bir sayfaya gidiyorum. Sevgili editörlerimize nasıl başvuracağım. Üstadlara nasıl teşekkür edebileceğim?
Anlayışınıza ve yardımlarınıza teşekkür ederim.we are all a machine without a soul...
Yorum
-
bize ulaşın kısmanı yazabilirsiniz.olivefe Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterÜstadlara teşekkür etmek için teşekkür butonuna bastığımda "bu bölüme erişim izniniz yok" şeklinde bir mesaj içeren bir sayfaya gidiyorum. Sevgili editörlerimize nasıl başvuracağım. Üstadlara nasıl teşekkür edebileceğim?
Anlayışınıza ve yardımlarınıza teşekkür ederim.
Yorum

Yorum