vanet için karar anı yaklaşıyorr
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
agzınbal yesin syn mavilim hemde anzer balımavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorktunuz mu? hehe ben heç korkmadım..
1 saat sonra görecez..
ben korktum gerçide tırsıp vermedim perşembe vermedikten sonra bugun ufaktan ayak oyunuyla zate zor alırlar
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Günaydınlar, terlik yerine potin giyenler
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
ne korkmasımavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorktunuz mu? hehe ben heç korkmadım..
1 saat sonra görecez..
goldaş 0,94 ve tekst 0,60, her ikisi de aktiften maliyetlenildi Hocam
yürü be potin kardeşliği
Yorum
-
en son 0,55 te pasifiniz vardı ve 0,59 a sert gittiğindemavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertekst de 0.59 da pasif alışım var.. henüz gelmedi
bir daha pasifte kalmicem dedi idiniz potinler için
Yorum
-
goldaş için bir dip not:
CİTY'de 7,4 milyon lot olan takas geçen haftalarda hızlıca eriyerek 1,4 e düşmüş durumda. DENİZ üzerinden satiyorlar mallarını, cuma da 400 bin kadar vermiş DENIZ onu da dahil edersek sadece 1 milyonu kalmış oluyor CITY nin.
Yorum
Yorum