Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bizde sayfanın en başına bakmanızı ve ordaki mesajı okumanızı rica etsek..sonrada orda yazmayan forum içi yazışmalardaki senas dışındada istemeyin ben uygun gördügümü yazıyorum mesajına baksanız.. saygılar .. espri yollu yaziim dedim kızma hemen deCENGİZ61 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhocam merhaba comdo ya bakarmsınız rica etsem saygılar
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Yönetime teşekkür
Keyborsa'nın bu yılbaşından beri gösterdiği müthiş gelişme için yöneticilere teşekkür ediyorum.
Eskiden bir tek Sn. Simurg'u okurken şimdi başta Sn. Mavilim olmak üzere birçok usta yazar buluyoruz. Okumaya vakit yetmiyor.
Bu arada site teknik açıdan da büyük gelişme gösterdi.
Emek veren herkesi kutluyorum...
Yorum
-
aynen katılıyorum.. Tüm ustadlara saygılarımı sunarım..iyi geceler..Ahmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeyborsa'nın bu yılbaşından beri gösterdiği müthiş gelişme için yöneticilere teşekkür ediyorum.
Eskiden bir tek Sn. Simurg'u okurken şimdi başta Sn. Mavilim olmak üzere birçok usta yazar buluyoruz. Okumaya vakit yetmiyor.
öngörüm öngörüsüzlüğümdür!
Yorum
-
buna katılmamak olurmu, tabii ki başta ustalar olmak üzere emeği geçen herkesi kutluyoruz, değerli yorumlarını, analizlerini ve çizgilerini bizlerle paylaştıkları için, sağolsunlar, varolsunlar, onları ortaya çıkarmak için ayırdıkları zamanların ve emeklerin hakkı ödenmez.Ahmet Hakkı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKeyborsa'nın bu yılbaşından beri gösterdiği müthiş gelişme için yöneticilere teşekkür ediyorum.
Yorum
-
a.selam ve bol kazanç dolu bir hafta dilerim ...gurme Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstercümleten gnydn
burayı da sabah sabah açan yok ben açayım bari
bismillah
bereketli olsun
hoop çaylarrrr
al sat tut tavsiyesi değildir ...aman ha...
Yorum
-
Günaydın, hayırlı haftalar
marko Nickli Üyeden Alıntıgünaydın
hayırlı kazançlar1yolcu Nickli Üyeden Alıntıgünaydın hayırlılı bir gün, hayırlı bir hafta, olması temennileriyle..muzoder Nickli Üyeden Alıntı.GünAydın gününüz Bereketli olsun .. inşallahJAJA Nickli Üyeden AlıntıGün@ydınlar... Herkese HayırLı HaftaLar DiLeğiyLe...entemena Nickli Üyeden AlıntıGünaydın dostlar, hayırlı bol kazançlar, Allah yardımcımız olsun...imeca Nickli Üyeden Alıntıherkese günaydın bol kazançlar...kemal-1881 Nickli Üyeden Alıntıgunaydın dostlar hayırlı haftalarketenhelva Nickli Üyeden Alıntıgünaydın.hayırlıkazançlar olsun..boncuk Nickli Üyeden Alıntıgünaydınlar,hayırlı kazançlargözetmen Nickli Üyeden AlıntıGünaydın Arkadaşlar ,tefege Nickli Üyeden AlıntıHerkese günaydın, sağlıklı, mutlu ve bol kazançlı bir gün...redsock Nickli Üyeden AlıntıGünaydınlarOzan20 Nickli Üyeden AlıntıSelamun Aleyküm herkese hayırlı sabahlar, hayırlı bol kazançlar.özcan54 Nickli Üyeden Alıntıgünaydın sağlık ve kazanç dolu nbir hafta olur inşallah hepimize.sabr06 Nickli Üyeden AlıntıGünaydın dostlar.....key34 Nickli Üyeden Alıntıgünaydın hayırlı haftalarredst4r Nickli Üyeden Alıntıgünaydınlar, hayırlı haftalar ve kazançlar herkese...rafetozen Nickli Üyeden AlıntıGünaydın arkadaşlar. Hayırlı ve kazançlı haftalar.
Yorum
-
Tüm dostlara, değerli katkılarıyla bizlerle dayanışma içinde destek olan Sn üstadlara ve forma katkılarını ve emeklerini herzaman hayırla yad ettiğimiz Sn mavilim' e Sealm ve SaygılarDünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
Yorum
-
Abicim sabah sabah bal damlıyor agzında tşkler emeklerin içinmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösternormal seyirin devamında 3-6 (15 dakkalık) peryot içinde
ana indicatörümün kırmızı, yeşil ve mavisinin eksen üzerine taşınmlarını
bekliyorum.. bu durumda alımların güçlenmesi ve yönün yukarı
olması söz konusudur.
Yorum

Yorum