Bant üstünü geçtik sabah dediğiniz, günlük yeni zirve yaptik.
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
***KARSN*** Karsan Otomotiv Sanayii ve Ticaret A.S.'nin 08.05.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Sirketimizin 07.05.2009 tarih ve 2009/8 nolu Yonetim Kurulu Karari ile 1- Sirketimizin 100.000.000 TL olan cikarilmis sermayesinin 150.000.000 TL'ye cikarilmasina, 50.000.000 TL tutarindaki sermaye artisinin ortaklarin ruchan haklarini kisitlamadan hisse senetlerinin nominal degeri uzerinden bedelli olarak yapilmasina 2- Yeni Pay Alma Sirkuleri'nde yayinlanacak olan sure ve esaslar dahilinde, ortaklara 15 gun sureyle ruchan haklarinin kullandirilmasina 3- Ruchan haklarinin kullanim suresi boyunca, ruchan haklarinin hisse senetlerinin nominal degerinden kullandirilmasina 4- Ruchan haklarinin kullanim suresince ve ruchan haklarinin kullanilmasindan sonra kalan bolumun borsada tesekkul edecek fiyattan satilmasi surecinde calisilacak araci kurumun belirlenmesine 5- Nakit sermaye artirimi ile ilgili olarak SPK, IMKB, MKK A.S., Takasbank A.S. ve diger tum kamu ile ozel kurum ve kuruluslar nezdinde yapilmasi gereken bildirim, basvuru ve diger islemlere baslanilmasina ve bununla ilgili gerekli tum islemlerin yapilmasina Karar verilmistir. Kamuoyu ve yatirimcilarin bilgilerine sunulur. " ***KARSN***
bu haber nasil etkiler potinimizi üstad
Yorum
-
mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeansı izlemiyorum... bir indicatör yazdım şimdi
senetlerde kontrol ediyorum..muhteşem ötesi oldu..
Elinize,aklınıza sağlık hocam...
Yorum
-
adını ne koydunuzmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeansı izlemiyorum... bir indicatör yazdım şimdi
güzel günlere haberci olsun inş.Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
biraz acabılırmıyız hocam?mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSeansı izlemiyorum... bir indicatör yazdım şimdi
senetlerde kontrol ediyorum..muhteşem ötesi oldu..dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Abd'de tarim disi istihdam verileri aciklanacak
abd'de turkiye saati ile 15:30'da nisan ayi tarim disi istihdam verileri
aciklanacak. Buna gore mart ayinda 663 bin kisi gerileyen tarim disi
istihdamin nisan ayinda 610 bin kisi gerileyecegi ve mart ayinda yuzde 8.5
olan issizlik oraninin ise nisana ayinda yuzde 8.9'a yukselecegi ongoruluyor.yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
-
Acalim....esinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbiraz acabılırmıyız hocam?
mavilim Nickli Üyeden Alıntı
Seansı izlemiyorum... bir indicatör yazdım şimdi
Yeri zamani geldiginde sizlerle paylasacagim.......

Yorum
-
-

Yorum