Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
nasıl bir oyundur bu çözemedim dünden beri .. borsa düşüyor fakat yabancı payı yükseliyor.. nasıl bir düşüşki dolar fırlamıyor altın yerinde sayıyor.
tamam bir tezgah dümen var anladıkda bu kadarda göstere göstere.. töbe töbeee.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Bu düşüşte ilk kez gecikmeli de olsa stoploss yapmayı becerdim. Şu an (bir çok yatırımcı belki kızacak ama) alım yapmak için daha düşük fiyatların oluşmasını bekliyorum.
Bu düşüşte ilk kez gecikmeli de olsa stoploss yapmayı becerdim. Şu an (bir çok yatırımcı belki kızacak ama) alım yapmak için daha düşük fiyatların oluşmasını bekliyorum.
yo niye kızalım belki de bizde senin için malı kaptırdı diye düşünüyoruz.. hani keriz silkeleme operasyonu oldu gibisine düşünürsek.. (belki kızacan ama)
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
yo niye kızalım belki de bizde senin için malı kaptırdı diye düşünüyoruz.. hani keriz silkeleme operasyonu oldu gibisine düşünürsek.. (belki kızacan ama)
İşin sırrı burda .
Neden Sn mavilim bizim için çok önemli?
Anında endeksin bu denli analizini yapabilecek bir i daha varmı?
Kendisine bir kere daha şükranlarımı arz ediyorum.
Selam ve Saygılar
Dünya nimetleri göze uzaktan su gibi görünür.Yanına vardınmı görürsün ki serapmış.
arkadaşlar biliyorsunuz dr um ve başbakanımıza yakın bir kaynak ( burda isim veremem vede ünvan ) ımf görüşmeleri dün yine tıkanmış ....belediye ile ilgili konu değil ama ..o bilineni bilginize kulak arkaı edin
Yorum