ben demedim mi parsanı cırt yapar diye..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
siz su line bir bakın hele
Yorum
-
-
hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhttp://www.keyborsa.com/showthread.p...4902#post74902
siz su line bir bakın hele

kadıfenın luksu
hıcbır KOPEK yapılan ıyılıgı unutmaz.
ZARALI
Yorum
-
-
evet.. ama gene alırım..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüneşi sattınız mı
benim yaptığım işlem sayısı çoktur..
Yorum
-
sabah tan yazmıstım 60 gıttı kalanlara bol ve hayırlı kazanclar dılerım tezek takılacam bıraz 5.60 dan berı alımdayım tezekteyusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergüneşi sattınız mıdostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
-
Konuyu Toplam 102 Üye okuyor. (99 Kayıtlı üye ve 3 Misafir) mail2uye, 1050222436, 1yolcu, acemi2, acexxx, ahi, ahmetbaba766, aksu77, ANKARALI, ARŞETİP, aslan, asu58, batac, batardo, binytl, bluejesus, boncuk, buray, çelebi, crayz, daroka, dguauo, dibikara, doruk74, duhafe, else, emeklica, emir, enggn, eren@, esinti1977, esozcan, gica, gordons, gözetmen, hayalım, hocam, HOŞ_GÖR_, hunter07, iflibiti, imeca, istihkam, iyigit01, Işılay, JAJA, jdanovan, kankann, kaplumbaga83, KAYZERRR, kemal-1881, ketenhelva, key34, Koala, ksagir, kırlangıc, kızımix, MAKİNİST, mapper, marakes, mavilim, mayrares, mcm, mendiant, MESUTC, moskito, muzoder, myekta, nikomedya, NOKTA, olivefe, omorfi, ozturk, perisd, power, preLUDE, repair, Russelltr, s.kokden, sabr06, salut1967, saseyas, senol, serdinc35, spider, sülo, tcay, tefege, teselli, Timur, tractact, TurkiyeSevdalisi, Urangu, uzay, walker, winvob, yagmur, YILMAZ, özdoğan77, şeref
Yorum
-
tezek?esinti1977 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersabah tan yazmıstım 60 gıttı kalanlara bol ve hayırlı kazanclar dılerım tezek takılacam bıraz 5.60 dan berı alımdayım tezekte
Yorum
)

Yorum