karsan 1,09 u kırarmı acaba bugün işlem başladı
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
yaw ağbicim, sabah donmuksa da takasın %3 ü 4,44 te satici idi onu da sevsediniz, ayrım yapiyosunuz olmuyormavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVesbede mesela 1.68e abicim satış doldurmuşş...
heç korkmam 1.69a satış yazdım..
cayy
Yorum
-
4 aylik amatör borsaciligin bana ögrettigi sey... Bazi kagitlarda özellikle satis kademeleri doluysa korkmayin...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela ffkrl 1.51 kademesi satış tarafında daha çok lot var..
severim..
Alis kademeleri dolu satis taraf ciliz gibi görünüyorsa elinizdeki kagidi verin ve kacin.... Mal yediriyorlar... Cok sahit oldum...
Hangi kagitlar diye sormayin... Hocanin etegine iyi tutunun yeter....k25
Yorum
-
artık bende korkmam gitti bile ustamavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstermesela gusgr 1.54de 90bin satış var korkmam
Yorum
-
adam baktı bunların korkacağıyok vermeyecekler gusgr leri aldı yuruduhayalım Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim,uyandırdınız gsigortanın speğini.
Yorum
-
ne diyeyim........sözün bittiği yer....ALLAH razı olsun..................mecittttttttttttt.......... .cayymavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterkorkmam çünkü korkunun ecele faydası yok..
yürü be Malkoçoğlu..sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
ne diyeyim, ya ben kafayı yicem ya kafam beniemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne diyeyim........sözün bittiği yer....ALLAH razı olsun..................mecittttttttttttt.......... .cayy
Yorum

Yorum