Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
ustat bi soru sorsam geneli ilgilendiren.satıs kademesindecok lot olması iyimidi kotumudur.bu alıs satıs kademelerini nasıl yorumlamalı.mesela ffkrl de topam 5 kademede alısta 240 000 lot satısta 250 000 lot var. satısta 100 000 lot olması dahmı iyi dahamı cabuk gecilir gibi geliyor mantıken yoksa yanlısmı dusunuyrum.tesekkurler.
Yorum
-
ben genelde satış kademeleri ağırlıklı olan tahtaları seviyorum..
sabah alarkda dediğim gibi..
2.40 da 167bin vardı.. ama açılışta onu görmediğim için
2.40 kademesine yazmıştım sanırım çekip açılışta vermiştim.
o kadar lotu görseydim beklerdim..
Yorum
-
tesekkurler ustat daha ogrenecek cok seyimiz var sizden.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben genelde satış kademeleri ağırlıklı olan tahtaları seviyorum..
sabah alarkda dediğim gibi..
2.40 da 167bin vardı.. ama açılışta onu görmediğim için
2.40 kademesine yazmıştım sanırım çekip açılışta vermiştim.
o kadar lotu görseydim beklerdim..
Yorum
-
güzel bir cümle hocam.allah kolaylık versinmavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterFFKRL;
1.50 de 26bin alıcı var
1.51de 101 bin satıcı..
ben zor olanı seviyom galiba..
Yorum
-
hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterustat bi soru sorsam geneli ilgilendiren.satıs kademesindecok lot olması iyimidi kotumudur.bu alıs satıs kademelerini nasıl yorumlamalı.mesela ffkrl de topam 5 kademede alısta 240 000 lot satısta 250 000 lot var. satısta 100 000 lot olması dahmı iyi dahamı cabuk gecilir gibi geliyor mantıken yoksa yanlısmı dusunuyrum.tesekkurler.
bu sabah 0.70 te 2milyon lot 0.69 ta 400 bin vardı hemen aldılar mesela 2milyon lotu
detayı bilmem bu sabahki olay
Yorum

Yorum