günaydın hayırlı potinler
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
saygıdeğer arkadaşlarım herkesin tek tek günaydın demesi yerine günaydın diyen ilk arkadaşımıza teşekkür etsekde olur sanırım gereksiz şişirmiyelim topiği nedersiniz?"Takımı yenildiğinde üzülmeyen
futbolcu, hiçbir zaman
büyük futbolcu olamaz."
Gheorghe Hagi
Yorum
-
Günaydın potin üstadı,
günaydın potin sevenler kulübü
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
Sayın Mavilim, sıkıntılı bir gün olacağını düşünüyorsunuz sanırım.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBugün kaçak güreşiyorum..Ülkerleri 2.46dan verdim
Yorum
-
toplam 5 senetle endeksi tutmaya mı çalışıyorlar neKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
Yorum