2.40a yazdığım ülkerler henüz düşmemiş..
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
hunter07 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim affınıza ve deneyiminize sıgınarak bir soru sormak istiyorum. mesela sizde bende gusgr ye 1.38 den alıs yazdım
siz 1000 lot yazdınız ben 100 lot yazdım diyelim
ama ben sizden once yazdım.
ilk once ilk yazanın malımı verilir yoksa cok yazanın malımı.yoksa aracı kurumu uyanık olanın malımı.tesekkurler.
uyanık olanınnnn
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
Yorum
-
-
Vesbe icin (Teknik anlamda) ne dusunursunuz sayin Mavilim??mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster1.49dan accuk vesbe vermişler
Yorum
-
potin formasyonu içinde hareketlerini takip ediyorum..bikmisbroker Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterVesbe icin (Teknik anlamda) ne dusunursunuz sayin Mavilim??
grafik atarım.
Yorum
-

1,41
Yorum