Mavilim Köşesi

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Saat
  • Show
Clear All
new posts
  • retrograd
    Yeni üye
    • 29 Nisan 2009
    • 4

vay vay vay tüm cemaat buradymış
    cümletten s.a dostlar
    diğer tarafı afaroz edip buraya mı koştu herkes
    sn emeklica bey amca afiyettesiniz inşallah??

Yorum

• serdinc35
      Aktif
      • 23 Nisan 2008
      • 294

Direnci kırarsa
      ------------------------------------------------------------
      Bizim koylu Ahmet esegini satmaya karar vermis. Kiymeti tas catlasa 50 milyon lira eden esek icin pazarlik payini da ekleyerek 100 milyon lira fiyat koymus. Komsu koyden acilen esege ihtiyaci olan Mehmet 100 milyon odeyip almaya razi olmus. Koylu Ahmet esegini satmis ama aksam da uykusu kacmis. Dusunup durmus,
      - "Mehmet 50 milyon liralik esege niye 100 milyon lira verdi?" diye. ici rahat etmeyince ertesi gun esegini geri almaya karar vermis. Pazara gittiginde Mehmet'in esegi 200 milyon liradan satisa cikardigini gormus. Sonunda 200 milyon liraya almak zorunda kalmis. Ayni olay bu kez Mehmet'in basina gelmis.
      O da ertesi gun esegi geri almaya karar vermis. Bu alisveris hergun fiyat arta arta devam etmis. Birkac gun sonra pazara bir baska koyden Huseyin gelmis. Huseyin pazardaki kalabaligin arasina dalinca bir de ne gorsun:
      - "Al, al, al, sat, sat , sat" bagrismalari arasinda bir yasli esek ve bu esegin 1 milyar liralik satis fiyati....!
      Yanindakine sormus
      - "Hemserim, bu yasli esek 1 milyar lira eder mi yahu?"
      Adam hemen yanitlamis;
      - "Valla grafikler ortada. Bu esegin fiyati 50 milyon liradan basladi, 950 milyon liraya geldi. Soyle bir teknigine bakarsan gorursun. Esegin fiyati 1 milyardaki direncini kirarsa, 1.5 milyara kadar yolu var. "

************* ALINTIDIR ********************

Yorum

• hunter07
        Tecrübeli
        • 13 Mart 2009
        • 417

retrograd Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
        vay vay vay tüm cemaat buradymış
        cümletten s.a dostlar
        diğer tarafı afaroz edip buraya mı koştu herkes
        sn emeklica bey amca afiyettesiniz inşallah??
        aramıza hosgeldiniz sn retrogad .

Yorum

• cezra
          Yeni üye
          • 05 Mart 2009
          • 20

yagmur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
          sevgili EDY sayfanın en alt kısmına bir etek yapıp,günaydın ve iyi akşamlar dileklerimiz için tşk versek...
          sevgili mavilim in takipçilerini grafik ararken yormasak)
          burada önemli konuşmalar dışında,uyarılar dışında seans anında konuşmalarımız olmasa diyorum?
          ne dersiniz arkadaşlar?
          sn mavilim nasıl karşılarsınız bu uygulamayı?
          sözü geçen grafikler geçmiş sayfalarda arandığında rahatlık olmazmı arkadaşlar?
          birlikte karar verelim hepimizin iyiliği için olsun)
          DEN DEN...

Yorum

• esinti1977
            Katılımcı
            • 18 Nisan 2009
            • 151

dostlarla paylaşmak istedim.
            Daha henüz 18 yaşındaydı, ama hayatının sonundaydı. Tedavisi mümkün olmayan ölümcül bir kansere yakalanmıştı. Kahır içinde eve kapamıştı kendini..
            Sokağa çıkmıyordu. Annesi.. Bir de kendisi.. O kadardı bütün hayatı..
            Bir gün fena halde sıkıldı, dayanamadı, attı kendini sokağa..
            Bir yığın vitrinin önünden geçti.. Tam bir CD satan dükkanı da geride
            bırakmıştı ki, bir an durdu. Geri döndü, kapıdan içeri, gözüne hayal meyal takılan genç kıza bir daha baktı. Kendi yaşlarında harika bir genç kızdı tezgahtar..
            Hani ilk bakışta aşk derler ya, öyle takılıp kalmıştı işte.. İçeri girdi..
            Kız gülümseyerek koştu ona.. "Size nasıl yardım edebilirim" diye..
            Nasıl bir gülümsemeydi o.. Hemen oracıkta sarılıp öpmek istedi kızı..
            Kekeledi, geveledi, sonra "Evet" diyebildi.. Rastgele bir plağı işaret
            ederek.. "Evet.. Şu CD'yi bana sarar mısınız?.."
            Kız CD'yi aldı, içeri gitti. Az sonra paket edilmiş geri geldi.
            Aldı paketi, çıktı dükkandan, evine döndü, açmadan dolabına attı..
            Ertesi sabah gene gitti ayni dükkana..
            Gene bir CD gösterdi kıza, sardırdı, aldı eve getirdi, attı paketi dolaba, gene açmadan..
            Günler hep alınıp sardırılan CD'lerle geçti..
            Kıza açılmaya bir türlü cesaret edemiyordu. Annesine açıldı onunda..
            Annesi "Git konuş oğlum, ne var bunda" dedi..
            Ertesi sabah bütün cesaretini topladı. Erkenden dükkana gitti. Bir CD
            seçti. Kız gülerek aldı plağı. Arkaya gitti, paketlemeye. Kız içerdeyken bir kağıda "Sizinle bir gece çıkabilir miyiz" diye yazdı, altına telefon numarasını ekledi, notu kasanın yanına koydu gizlice..
            Sonra paketini alıp kaçtı gene dükkandan..
            İki gün sonra evin telefonu çaldı..
            Anne açtı telefonu..
            CD Dükkanındaki tezgahtar kızdı arayan..
            Delikanlıyı istedi..
            Notunu yeni bulmuştu da..
            Anne ağlıyordu..
            "Duymadınız mı" dedi.. "Dün kaybettik oğlumu.."
            Cenazeden birkaç gün sonra, anne oğlunun odasına girebildi sonunda..
            Ortalığa çeki düzen vermeliydi. Dolabı açtı..
            Oraya atılmış bir yığın açılmamış paket gördü..
            Paketleri aldı, oğlunun yatağına oturdu ve bir tanesini açtı..
            İçinde bir CD vardı, bir de minik not..
            "Merhaba.. Sizi öyle tatlı buldum ki.. Daha yakından tanımak istiyorum..
            Bir akşam birlikte çıkalım mı.. Sevgiler.. Pınar!."
            Anne bir paketi daha açtı..
            Onda da bir CD ve bir not vardı..
            "Siz gerçekten çok tatlı birisiniz, hadi beni bu gece davet edin, artık..
            Sevgiler.. Pınar!.."
            * * *
            Unutmayın.. Düşündüğünüz şeyi mutlak söyleyin.. Birini seviyorsanız,
            söyleyin ona.. İçinizdeki söylemekten korkmayın. Birisi hakkında ne
            hissediyorsanız söyleyin ona.. Ve hemen söyleyin.. Hemen..
            Çünkü, doğru zamanı bekler ve "İşte şimdi tam zamanı" derseniz, bir
            bakarsınız çok geç olmuş..
            Gününüze sahip olun ki, pişmanlıklar yaşamayasınız.
            Hepsinden önemlisi, dostlarınıza, sevdiklerinize, hep yakın olun..
            Çünkü bugünkü insan olmanızı onlar sağladı, sizi onlar şekillendirdiler..
            "Seni seviyorum" demekten sakın, ama sakın çekinmeyin, utanmayın,
            korkmayın!..
            Yaşamı yaşanmaya değer yapan şey sevgidir..
            SEVGİLER....
            tatlı bir esinti tüm ictenliği ile keyborsa ailesine hepinizi seviyorum diyor kalın sağlıkla
            dostlarla beraber nice güzel günlere..

Yorum

• isko
              Yeni Üye
              • 11 Nisan 2009
              • 31

teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
              hocam kusura bakmazsan..0,34 zor degilmi sanırım seans sonu yorgunlugu.. 0,36 taban yazıyor .. yoksa 2. seans tabanı??
              Teselli arkadaşım hocamızın verdiği formasyonların hemen ilk seansta veya
              bir günde oluşmadığını günlerdir burasını takip edenler olarak gözlemlemiş
              olmamız gerekir diye düşünüyorum.
              Umarım saygısızlık olarak algılamazsınız çünkü cevap hakkı benim değil sadece ben görüşümü belirtmek istedim.

Yorum

• MKA55
                Yeni üye
                • 24 Nisan 2009
                • 21

Sayın emeklica, uyarınız ve düzeltmeniz için teşekkür ederim...

Ancak amacım marko'nun iddiaları gibi kesinlikle reklam değil. Çünkü bu sitede de saygınlığı olan ve takip edilen bir çok değerli üstad bahsettiğim şahsı TANIR ve BİLİR...

Benim de hayranlıkla takip ettiğim ve faydalandığım Sayın MAVİLİM, bizlere kısa vadede anlık yanılmaz bilgiler verse de ben sitede bulunan tüm küçük yatırımcı kardeşlerimin orta ve uzun vadede önlerini görebilmeleri için yine MAVİLİM gibi çok güvendiğim bir başka üstadın bizlere parmak ısırtan bilgilerini paylaşmak istedim...

Amacım üstadlar arası getiri rekabeti değil bilgilerin paylaşılarak küçük yatırımcının ufkunun açılması, oyuna gelmemesidir...

Gün içinde sürekli MAVİLİMi takip edebilen şansı üyeleri bu paylaşım elbette bağlamaz ancak ben ve benim gibi bu olanaktan yoksun nice takip edenleri için orta ve uzun vadeler nedenler niçinler çok önemli...

Ayrıca isim vermemem adres göstermemem gizem yaratma çabasından değil site yönetimine saygımızdandır...

Yine de bir kusurumuz oldu ise AFFOLA...

Saygılarımla...

Yorum

• key34
                  Aktif
                  • 14 Nisan 2008
                  • 177

mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                  BJKAS; beyaz çizgi aşağı çapraz attıktan sonra
                  yataya dönüp; kalın sarı altına geçtiğinde bakın ne olmuş?

sayın mavilim bu DG6F indikatörü acaip bişi
                  endekstede bu sarı üstte beyaz altta durumunu görürsek
                  zu100 de 60000 lerimi düşünmeliyiz
                  sizin bu indikatöre göre endeks hakkında ki yorumunuzu ,düşüncenizi öğrenmek mümkün mü acaba
                  teşekkür ederim saygılar

Yorum

• yagmur
                    Kıdemli
                    • 29 Nisan 2008
                    • 4717

MKA55 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                    Sayın emeklica, uyarınız ve düzeltmeniz için teşekkür ederim...

Ancak amacım marko'nun iddiaları gibi kesinlikle reklam değil. Çünkü bu sitede de saygınlığı olan ve takip edilen bir çok değerli üstad bahsettiğim şahsı TANIR ve BİLİR...

Benim de hayranlıkla takip ettiğim ve faydalandığım Sayın MAVİLİM, bizlere kısa vadede anlık yanılmaz bilgiler verse de ben sitede bulunan tüm küçük yatırımcı kardeşlerimin orta ve uzun vadede önlerini görebilmeleri için yine MAVİLİM gibi çok güvendiğim bir başka üstadın bizlere parmak ısırtan bilgilerini paylaşmak istedim...

Amacım üstadlar arası getiri rekabeti değil bilgilerin paylaşılarak küçük yatırımcının ufkunun açılması, oyuna gelmemesidir...

Gün içinde sürekli MAVİLİMi takip edebilen şansı üyeleri bu paylaşım elbette bağlamaz ancak ben ve benim gibi bu olanaktan yoksun nice takip edenleri için orta ve uzun vadeler nedenler niçinler çok önemli...

Ayrıca isim vermemem adres göstermemem gizem yaratma çabasından değil site yönetimine saygımızdandır...

Yine de bir kusurumuz oldu ise AFFOLA...

Saygılarımla...
                    sn.MKA55
                    niyetiniz güzel görünse de...temiz pencereden bakmak istediğimde bile...
                    yelpazemi ne kadar geniş de tutsam..
                    yinede yaptığınızın yanlış olduğunu,abes olduğunu düşünüyorum..
                    bu piyasa öyle bir bulaşıcı hastalık yayıyor,o kadar süratle ilerliyor ki..
                    aklını kullanan,şansı olan,çok acılar çekmiş ya da tesadüfen de olsa yatırımcılar kendine uygun,güvenilir,doğru,dürüst sıcaklık hissettiği insanları nerde olsa bulup takip ediyorlar..
                    dostluklar kuruluyor,alışkanlık yapıyor,
                    doğru olan nerde olsa bulunur..sizin uyarılarınız,bu şekilde yazımınız ;
                    1.sevgili Mavilim e
                    2.üyelere
                    3.site yönetimine
                    ayıp ,çok ayıp oluyor..
                    farklı örnekler de verebilirim bu davranışınıza.

faydalı olmayı düşünüyorsanız ,bilginizi bizimle dostça paylaşabilirsiniz..

farklı bir niyet varsa; ki, bunu samimi bir dille anlattığınızı düşünerek ihtimal vermek istemiyorum..
                    üyelerimiz,kendileri için en doğru kararı,yine kendileri verecektir..

iyi geceler.
                    Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.

Yorum

• rafetozen
                      Aktif
                      • 24 Temmuz 2008
                      • 252

Topik üyesi dostlara hayırlı geceler.
                      Emeği geçen tüm dostlara teşekkürler.

Yorum

• teselli
                        Tecrübeli
                        • 16 Nisan 2009
                        • 355

isko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
                        Teselli arkadaşım hocamızın verdiği formasyonların hemen ilk seansta veya
                        bir günde oluşmadığını günlerdir burasını takip edenler olarak gözlemlemiş
                        olmamız gerekir diye düşünüyorum.
                        Umarım saygısızlık olarak algılamazsınız çünkü cevap hakkı benim değil sadece ben görüşümü belirtmek istedim.

yok estg. uyandırdıgın için bilhassa teşekkür ederim.. bu günlerde bana bişeyler oldu hep günlük bakıyorum ..birazda mavilim üstadımızın potinlerinin çabucak yürüyüşe geçmesi alışkanlık yaptı herhalde (yarın ne alsam diye bakıyordum akşamki garfiklere göre gusgr raysas vs ekledim glyho ya 0,34e emir veremeyince)
                        tşkler. saygılar
                        "Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."

'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'

Yorum

• esinti1977
                          Katılımcı
                          • 18 Nisan 2009
                          • 151

bu günün günaydın penceresini ben açayım dedim,
                          tum key borsada ki degerli dostlara hayırlı sabahlar diler, herşeyin gonullerınce olmasını temenni ederim. sevgi ve saygılarımı sunar bol kazanclı bır gun dılerım..
                          dostlarla beraber nice güzel günlere..

Yorum

• halilhan
                            Yeni üye
                            • 15 Mart 2009
                            • 32

Günaydın arkadaşlar.Hepinize ALLAH dan bol kazançlar dilerim.Bende yavaş yavaş işe gideyim akşam inşaallah görüşürüz.ne olursa olsun hayırlısı olsun

Yorum

• emeklica
                              Devekuşu Avcısı
                              • 30 Ağustos 2008
                              • 696

iyi günler....bol kazançlar....
                              sabır,şükür,tevekkül.

Yorum

• serdinc35
                                Aktif
                                • 23 Nisan 2008
                                • 294

günaydınlar herkese.

BU ARADA HERKESİN EMEK VE DAYANIŞMA GÜNÜ ŞİMDİDEN KUTLU OLSUN.

Yorum

Working...
                                X

Debug Information