Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
KOZAA da bu sayfalarda ismi geçen hisselerdendi. İncelemiş ama çok az alabilmiştim. Herkesin aldığı yerden de vermiş oldum şimdi...
Neyse yavaş yavaş öğreneceğiz sayenizde...
KOZAA da bu sayfalarda ismi geçen hisselerdendi. İncelemiş ama çok az alabilmiştim. Herkesin aldığı yerden de vermiş oldum şimdi...
Neyse yavaş yavaş öğreneceğiz sayenizde...
burayı takip edersen emin ol ögrenecegin şeyleri çok daha ucuza ögrenirsin yoksa bizler gibi çok pahalı bedeller ödeyerek ögrenmek zorunda da kalabilirsin mavilim hocamın dizinin dibinden ayrılma bence iyice ögrenmeden pişmeden bir kaç kere düşmeden.. burda düşersen ayaga geri kalkarsın evelallah.. tek başına hareket edersen bir düşüp pir düşebilirsin bir daha kalkamamacasına..
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
hocam herhangi bir tehlike varmı sizce?? yani ani düşüş gibi yada yabancıların misketleri bize verip alın aranızda oynayın şeklinde davranışı??
veya 1. çeyrek bilançoları bahane edilerek şu yuksekten size verdiklerimizi düşükten alallım şeklinde bir pozisyon??
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum