35-38 aralığında gidip geliyo 35 alış 38 satış güzel kar getirir
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Sn Teselli her ne kadar yazdiklariniz dogru olsada bizler Svg Marko´nun olaylara ard niyetli yaklasmadigini ve bu sekilde ciddi bir cevap gerektirecek herhangi bir harekette bulunmadigini düsünüyoruz...teselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterbu konu netameli bence.. o zaman her kazandıgımız parada başkasını göz yaşınımı arayacagız..kimse kimseye silah zoruyla aldırmıyor sattırmıyorda..zarar kişinin kendine aittir irade bilgi tecrübe vs vs gerçek hayattaki ticarette de bu böyle tonu 700 tl den hurda demir alanlar şimdi 200 tl ye satıyor ben bunu gidip alsam ahlı demirmi almış oluyorum ve 1 sene bekletsem tonu 1000 e çıksa kazandıgım para ah lımı oluyor satan büyük zararla satıyor belki ama demirin piyasası oysa veya hissenin piyasası oysa alanın kabahati ne?* ama firma sahibine söz dersen o başka onları bir oyun çeviriyor olabilir zaten alış ı satış diye açıklama bile yapıyor fon. onun haricinde alan satana kabahat olmasa gerek acizane düşüncem sonuçta 2,26dan satmayıp 1,84 dende satmak gerekebilirdi hatta 1,84 e bile alıcı bulamayıp 1 li rakamlara düştügünde 2,20den satan adam yuzde yuz karda olacaktı..saygılar..(maksadım eşeltirmek polemik degil bakış acısı..
Konunun uzatilmamasi ve hosgörü dileklerimle...
Yorum
-
RAPOR-KOZA ALTIN TEKNİK ANALİZİ(ANADOLU YATIRIM)
Anadolu Yatırım (www.anadoluyatirim.com.tr) Tarafından
Hazırlanan Teknik Analiz Raporu:
"Teknik olarak dip seviyelerden kurtulma süreci devam etmekte,
hissede daha öncede ilk tepki sürecinin beklediğimiz gibi gelişmesi
sonrası bugunlerde ikincil hareketliliğin başlayabileceğini
söyleyebiliriz.
Hissenin ilk adımda ......1.65 ara direnç noktasını geçmesi ile
beraber ikinci tepkinin başlaması ve ikinci tepki süreci içinde ilk
adımda 1.65 ve 1.67 üzerinde hareketlilik beklemekteyiz.
Daha büyük adımda ise ....1.75-1.80 bölgesi hedef olarak
izlenebilir.
Hissenin ikincil tepki hareketliliğinin orta ve uzun vadeye
yönelik önemli işaretleride verdiğini düşünmekteyiz.
Böyle bir tabloda büyük adım hedef seviyesinin denenmesi,
geçilebilmesi vede elinde bir süreliğine hisse tutanlar açısından
avantajlı bir durum getirebileceğini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasada kısa vadede fırsatlar kaçmaz felsefesi ile
davranan al-sat veya sat-al (trade piyasasını işaret eden ) yapı
içinde olmamız sebebi ile gunlük işlemlerin çok daha fırsat verdiğini
hep beraber görmekteyiz.
Zararkes seviyesi ise .........1.52.olarak izlenebilir.
Zaman stop aralığı ise .........1-2 seans olarak izlenebilir.
Verdiğimiz zaman stop aralığındaki espri ise, ifade ettiğimiz
zaman içinde beklediğimiz hareketlilik başlamadığı taktirde aşağıdaki
zararkes (stop loss) seviyesinden daha önce, kontur garanti olması ve
daha az zararla veya karla veya aynı fiyattan çıkılması açısından çok
önemsediğimiz bir uyarı olarak izlenebileceğini söyleyebiliriz.
Tabiki piyasadaki diğer 350 fırsattan yararlanılması açısından
nakit likit kalmanın ne kadar önemli olduğunu içinde bulunduğumuz
al-sat veya sat-al (trade piyasası içinde ) olmamız sebebi ile
değerlendirilmesi gerektiğini düşünmekteyiz. Bu vesile ile
raporlarımızda bu uyarıyı yapmaktayız.
İlk adımına ulaşmaş ise isteğinize görede satış yapılabilir veya
ikinci adımı beklemek size kalmıştır anlamı taşımaktadır"
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeler yatırım
danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti,
aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen
bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı
sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve
tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine
dayanmaktadır. Bu görüşler mali durumunuz ile risk getiri
tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer
alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize
uygun sonuçlar doğurmayabilir.
Foreks Haber Merkezi
(28/04/2009 - 12:01:52)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster35-38 aralığında gidip geliyo 35 alış 38 satış güzel kar getirir
bu şekilde yazmanız doğru değildir..
bundan sonra yazıldığında sileceğimi bilmelisiniz..sessiz ve sakin sn.mavilim in grafiklerini değerlendiriyoruz..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
senol Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster2. seans ya da yarın nethol den umutluyum ...
sn senol
her hangi bir dayanağı olmadan bu şekilde yazmak doğru değil..bizi izleyen hiç borsa bilmeyen,yeni girmiş olan kişileri de düşünün lütfen..Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
-
ZOREN*** Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S.'nin 28.04.2009 tarihli yazisi asagiya cikarilmistir. "Zorlu Enerji Elektrik Uretim A.S.'nin kayitli sermaye tavaninin artirilmasi ve yonetim kuruluna imtiyazli ve itibari degerinin uzerinde pay cikarilmasi, pay sahiplerinin yeni pay alma hakkinin sinirlandirilmasi konularinda veya imtiyazli pay sahiplerinin haklarini kisitlayici nitelikte kararlar alabilme yetkisi verilmesi ile ilgili aciklamamiz. Sirketimiz ana sozlesmesinin tadil edilerek kayitli sermaye tavaninin 500.000.000 TL'ye artirilmasi ve sirketimiz yonetim kuruluna imtiyazli ve itibari degerinin uzerinde pay cikarilmasi, pay sahiplerinin yeni pay alma hakkinin sinirlandirilmasi konularinda veya imtiyazli pay sahiplerinin haklarini kisitlayici nitelikte kararlar alabilme yetkisi verilmesine Enerji Piyasasi Duzenleme Kurumu ve Sermaye Piyasasi Kurulu tarafindan onay verilmis olup, soz konusu hususlara yonelik ana sozlesme tadilleri sirketimizin ilk genel kurulu toplantisinda genel kurulun onayina sunulacaktir." ***ZOREN*** (28/04/2009 - 12:08:42)Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
mavili bize şimdiye kadar hiç bekleyin falan demedi eski mesajlara bir goz atarsan iyi olurwollcano Nickli Üyeden AlıntıSn Mavilim,
Gubrf da beklemeye devammı?dostlarla beraber nice güzel günlere..
Yorum
Yorum