Eger sitemize yaptığınız ilk ziyaretiniz ise, Lütfen öncelikle Yardım kriterlerini okuyunuz. Forumumuzda bilgi alışverişinde bulunabilmeniz için öncelikle Kayıt olmalısınız. Üye olmayanlar forumumuzda hiçbir şekilde aktivite uygulayamaz; Konu açamaz, Mesaj yazamaz, Eklenti indiremez, Özel mesajlasamaz. Forumumuzu tam anlamıyla kullanmak için üye olabilirsiniz...
İyi akşamlar
Paylaşımlarınızla bizleri mutlu kıldığınız için
sonsuz tşk.ler.
Ne diyebilirim bilmiyorum ama gönülden
Tuttuğunuz altın olsun demek geldi içimden.
e zaten öyle gibi maşallah.. hangi hisseyi tutuyor altın oluyor..
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
İyi akşamlar
Paylaşımlarınızla bizleri mutlu kıldığınız için
sonsuz tşk.ler.
Ne diyebilirim bilmiyorum ama gönülden Tuttuğunuz altın olsun demek geldi içimden.
Hocam bir KY olarak klasik T.A. ine baktiğimda GUSGR için günlükler olduğu gibi haftaliklarinin da yükseliş trendinde olduğunu, daha da önemlisi günlük ve haftaliklarda POZİTİF UYUMSUZLUK gördüğümü yazmasam çatlardım...
1,5 sene önce öğretmiştiniz pozitif ve negatif uyumsuzlukları bize.
Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti sermaye piyasası kurulu tarafindan yayimlanan seri:v,no:52 sayılı "yatırım danışmanlığı faaliyetine ve bu faaliyette bulunacak kurumlara iliskin esaslar hakkında tebliğ" çerçevesinde aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır.Yapılacak teknik ve temel analizin kişiden kişiye farklılık arz edebileceği bu analizlerde yapılan öngörülerin gerçekleşmeme olasılığının bulunduğu dikkate alınmalıdır.
dear mavili: üstümüzden kaybetme psikolojisini kaldırdığın icin sonsuz teşekkürlerimi sunar başarılarıyın devamını içtenlikle dilerim. senin verdiğin güvenle hic sevmediğim ıheva dan bıle kazandım. sağol varol, ALLAH gönlüyün muradını versin başka diyecek bir söz bulamıyorum.
sitenizi yenitakip ediyorum ve imrenerek izliyorum,tebrkler mavilim.eksik yönümü bir türlü düzeltemiyorumarkadaşlar yardımınıza ihtiyaımvar. hep gerden takip ediyorum ben
Yorum