teşekkürler sayın mavilim özelliklede şu hisse fiyatı düşükken sattıklarımı yüksekken alamama sendromunu kırdırdıgınız için bilhassa tekfen.. 2,80 lerden o kadar al sat yaptımki 3 ün üzerinde almaya bir türlü elim varmadı ama potinin hası deyince vira bismillah dedim
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
bana neden vermediler başımda kel degil saçlarım kırçıl diye olabilirmi acep?özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterne tesadüf benim de
:081:
1,05 dediler illa.
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum
-
Değerli üstadımız Mavilim'e,
isabetli ve kararlı öngörüleri,olayı net ve objektif bir şekilde okuyarak bizim gibi bu işin çok başında olanlara yardım ve desteklerinden dolayı tüm forum arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkürü bir borç bilir,hayırlı ve huzurlu akşamlar dilerim.
Sevgi ve saygılar...Her kim bu vatanı,canından aziz bilir,canımdır kardeşimdir.
Her kim ki,bu vatana hainlik eder,kardeşim bile olsa benden değildir.
ÜMİT ÖZDOĞAN
Yorum
-
daha önce korkuları da yenmeyi öğrenebileceğimiziteselli Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterteşekkürler sayın mavilim özelliklede şu hisse fiyatı düşükken sattıklarımı yüksekken alamama sendromunu kırdırdıgınız için bilhassa tekfen.. 2,80 lerden o kadar al sat yaptımki 3 ün üzerinde almaya bir türlü elim varmadı ama potinin hası deyince vira bismillah dedim
yazmıştım..Bakın ilk meyvesini vermiş...:081:
Yorum
-
özdoğan77 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterDeğerli üstadımız Mavilim'e,
isabetli ve kararlı öngörüleri,olayı net ve objektif bir şekilde okuyarak bizim gibi bu işin çok başında olanlara yardım ve desteklerinden dolayı tüm forum arkadaşlarım ve kendi adıma teşekkürü bir borç bilir,hayırlı ve huzurlu akşamlar dilerim.
Sevgi ve saygılar...
şimdiye kadar gezdiğim forumlarda böylesine disiplinli,
sistem sahibi bir başkasını bende görmedim gerçekten sonsuz teşekkürler mavilim hocamıza
Yorum
-
-
valla korkularımı yendimde bir kaç bin lot için yenebildim.. toptan mı yensem nedir. gözüme de bir hoş gözüküyor emme:mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
"Şerefli bir ölüm yaşamanın en güzel ifadesidir."
'Tecrübe;istediklerinizi elde edemediginizde kazandıklarınızdır..'
Yorum

Yorum