4,26 bu rakamı heç sevmedim yaw...
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sevsende sevmesende o senin.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4,26 bu rakamı heç sevmedim yaw...
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
o zaman yanlış adrestesin..ancak cok sanslı ısen tutar o iş..gecms tecrubelerım bole dıo..dikkatli olun..yusuf79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteracil para lazım ev taşıycam onun için acele ediyorum yoksa sorun değil syn marakeşKazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
-
eldeki daldaki olayi değilmi?emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersevsende sevmesende o senin.
Yorum
-
imzama bak yeter sn.marko.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstereldeki daldaki olayi değilmi?
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
cumleten gecms olsun..Kazanan arkadaslara sukunet ve alçakgönüllülük,kaybedenlere de umut ve metanet diliyorum herşeyden önce.böyle hızlı ortamlarda herkesin gergin olabilecegi unutulmamalı,yapılan yorumlarda öncelıkle empati faktörü gözönüne alınmalıdır.
Yorum
Yorum