EDY Nickli Üyeden Alıntı
Mesajı göster
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
geçmiş olsun sayın edyEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterSabah sabah iki ayri hata yaptik iyimi...
Ücüncü hatada tüm islemleri kapatir bugünlük seyrederim....
Hadi hayirlisi...
Yorum
-
a.s sn.spider.spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterselamun aleykum mavılım ustadım emeklıca ustadım
selamun aleykum dostlarsabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Konuyu Toplam 43 Üye okuyor. (30 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) marko, ahi, aslan72, boncuk, cezra, esozcan, fahrettin, gica, halopale, hunter07, isko, JAJA, kaplumbaga83, key34, MAKİNİST, mavilim+, mehmetayhan, mustii, poyraz, puzzle79, rafetozen, sabr06, senol, serdinc35, spider, tamirci, Timur, yagmur, özcan54, şeref
Misafir arkadaşlar buyrun gelin, üye olarak ta görmeyi isteriz sizleri...
Yorum
-
kesin çıktıki ayen rahatladı.....key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersayın meklica nedim tamamen çıkmışmı ayen den
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
Pes etmek degil hocam hayir....emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterhatalar insanlar içindir.pes etmeyin.
Borsaya adim atisimin birinci ayi doldugunda almis oldugum bir karar... Gün ici üc hata yaparsam o gün bir daha islem yapmiyorum artik...
key34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstergeçmiş olsun sayın edy
Tesekkür ettim.. Yalniz cokta kaale alinacak bir durum degil dert etmeyin... Zaten hatalarimdan biri son bir aydir daha önce alim yapmadigim kagitlara hic yaklasmazdim... Bugün en büyük hatam o oldu iste.... Cakiverdiler gözümün üstüne nasil kacacagimi sasirdim ...
Yorum
-
marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterKonuyu Toplam 43 Üye okuyor. (30 Kayıtlı üye ve 13 Misafir) marko, ahi, aslan72, boncuk, cezra, esozcan, fahrettin, gica, halopale, hunter07, isko, JAJA, kaplumbaga83, key34, MAKİNİST, mavilim+, mehmetayhan, mustii, poyraz, puzzle79, rafetozen, sabr06, senol, serdinc35, spider, tamirci, Timur, yagmur, özcan54, şeref
Misafir arkadaşlar buyrun gelin, üye olarak ta görmeyi isteriz sizleri...
spek spek misafirler
Yorum
-
Hmmm...spider Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterben yenı uye oldum ustadlar son durum nedır acaba portfoy olarak???
ımkb ıcın kısa vadelı seyır nasıl olabılır sızce???
tesekkurlerr
Hic olmazsa bir kac dakikanizi ayirip dünkü yazilari gözden gecirmenizi önerirdim....
Yorum
-
su an okuyorum dostum haklısınEDY Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterHmmm...
Hic olmazsa bir kac dakikanizi ayirip dünkü yazilari gözden gecirmenizi önerirdim....
yatırım tavsiyesi değildir !!!!!!!!11
Yorum
Yorum