slm borsacı arkadaşlar. borsada işlem gören yatırım ortaklıklarından vergi kalkmamıştır. YO LARI alıp satarken kardan %10 stopac vergisi şark diye kesiliyor. durulur. bilmeyenlere bende bugün öğrendim .benden kestiler şark diye
Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
10 dakikada sadece 3 dene genemavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster15-30 dakka dinlenme molası..
aom-lpel sarısı yukarı çapraz attı
boğayız yaww
Yorum
-
Bay indikatör konuşmasını bitirmedimi???emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdenenmiş canlı indicatorlerle çalışmak çok zevkli oluyor.
Yorum
-
Sonunda geldi pasifler ha...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster4.91 maliyetli finbnlerim oldu
Hadi hayrini görün hocam...
Yorum
-
ince sarıdan vermezlermikine.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBu görüntüdeki senede talip olur muydunuz? ve neden?
bakalım dersi iyi dinlemeyenler var mı?
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
şimdi gördüm mesajı.bitti bitti.belli değilmi.marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBay indikatör konuşmasını bitirmedimi???
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
125bin lotu tek tuş yaptılar pasifte kaldımemeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterince sarıdan vermezlermikine.
Yorum
-
vay hainler vayyyyyy.onlarda burayı izliyor mutlaka.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster125bin lotu tek tuş yaptılar pasifte kaldım
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum

Yorum