Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
NEDİM den onaylımı sn.mavilim.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösteryarın buna biraz pasife yazılayım inşallah..
sabır,şükür,tevekkül.
Yorum
-
o zaman işimiz kolay..puzzle79 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstersn mavilim sanırım sn nedime yakın bir kişilikde ben oldum.
neyi sıkılıp satsam birkaç gün içinde patlama yapıyor.
sanırım acemilik dedikleri bu olsa gerek
siz neyi sattığınızı hemen yazın...
nedim indicatörü de onaylı ise, duble onay demek...
Yorum
-
serdinc35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterdaha önceleri verdiğiniz BYZAL tablosunu da verir misiniz...mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göstertarama ismi önemli... listenin sol üst tarafında gelir.
(indicatör ismidir) 500 den fazla tarama var..
http://www.keyborsa.com/showthread.php?t=3711&page=259
hocam yukarıdaki linkte bir yarışma yapmıştınız ya. ondan bahsediyordum. ben onu anca öğrenebildim. kafa bu kadar işte...
:10_5_134v:
Yorum
-
Teşekkür ederim Ağbi.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Bu arada ilk 3 benim bugün en çok izlediğim senetlerdi, 4. Alcatel'di elim gitmedi almaya.
1. yi aldım zaten.
2. 4,00 stop olmak üzere 4,06 da olmuksa için niyetliyim inşaallah.
3. 3,70 stop olmak üzere 3,78 lerden de comdo ile pazarliğimiz var. Bugün 1. seans 3,86 tahtada kaldım
4. yorum yok
5. için su küçüğün söz büyüğün, sn emeklica?
Yorum
-
emeklica Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterNEDİM den onaylımı sn.mavilim.

:kahkaha1::kahkaha1::kahkaha1:
nedim de gelse buraya işler çok kolay olacak:kahkaha1::kahkaha1::kahkaha1:
nedim'e selamlarrr
Birşeyi yapmak için, onu çok sevmelisiniz. Birşeyi sevmek için, ona delicesine inanmalısınız.
Yorum
-
benim imzam: sabır,şükür tevekkül....bazen uygulayamıyorum.:(marko Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterTeşekkür ederim Ağbi.
Bu arada ilk 3 benim bugün en çok izlediğim senetlerdi, 4. Alcatel'di elim gitmedi almaya.
1. yi aldım zaten.
2. 4,00 stop olmak üzere 4,06 da olmuksa için niyetliyim inşaallah.
3. 3,70 stop olmak üzere 3,78 lerden de comdo ile pazarliğimiz var. Bugün 1. seans 3,86 tahtada kaldım
4. yorum yok
5. için su küçüğün söz büyüğün, sn emeklica?sabır,şükür,tevekkül.
Yorum

Yorum