Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
no problem.. gereğini yaparız..sayit53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterabi dow sapıttı anlaşılan bizide bozacak:(
Yorum
-
hemşerim bizleri aydınlatmaya devam arada
HATA
İstenilen URL'e ulaşılamadı irtibatı kesmeyelim lütfenKopyaladıklarım çoğu sosyal medyada görüp istifadenize sunduğum resim yorum ve benzeriler 6362 sayılı Sermaye Piyasası Kanununun 104.,107. ve 115. Maddelerinde de belirtildiği üzere kesinlikte yatırım tavsiye niteliği taşımaz .
Yorum
-
sayın usta kalem mavilim'den
bir vanet yorumu alabilir miyiz?
biliyorum her senete yorum yapmıyor,
kendi menzili içindeyse ,,,
yoksa don't problem.bana söylersen unutabilirim,
gösterirsen anımsayabilirim,
ama benide katarsan anlarım….
:m06:atasözü
Yorum
-
Ben Bi Soru Sormuştum Cevabi Bulamadiğim Gibi Soruyuda Bulamadim... Yalniş Bişeymi Yaptim Acaba...
Yorum
-
Sn Acemi, üzgünüm ama sorunun dile getirilis tarzi cok yanlisti... Unutmayin gerek Sn mavilim gerekse diger yazarlik statüsü verilmis bir cok arkadasimiz yada abimiz bizler isin sizler icin caba harciyor...deneyimli çaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen Bi Soru Sormuştum Cevabi Bulamadiğim Gibi Soruyuda Bulamadim... Yalniş Bişeymi Yaptim Acaba...
Tek dertleri varsa oda Kücük Yatirimciya yardimci olmaktir...
Ki, ricada bulunmakla birsey istemek arasinda dahi ince bir cizgi vardir...
Unutmayalim, hepimiz bu tekneden ekmek yemeye calisiyoruz... Ama saygida kusur etmeden... Her dilegi yerine getirilecekmis düsüncesine sartlanmadan...
Umarim beni anlayisla karsilarsiniz...
Yorum
-
soru neydi? atlamış olabilirim..deneyimli çaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBen Bi Soru Sormuştum Cevabi Bulamadiğim Gibi Soruyuda Bulamadim... Yalniş Bişeymi Yaptim Acaba...
Yorum
-
Bir Saygisizlik Yaptiğimi Düşünmüyorum... öyle Algilandiysa özür Dilerim...asla Saygisizlik Yapmak Istemem Kimseye
Hzndr Sormuştum... Teşekkürler...
Birde Bimas Sorsam Fazlami Olur... Teşekkürler Tekrar...
Yorum
-
akşama bakalım.. seans arası senetlere bakmam zor oluyor.deneyimli çaylak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı gösterBir Saygisizlik Yaptiğimi Düşünmüyorum... öyle Algilandiysa özür Dilerim...asla Saygisizlik Yapmak Istemem Kimseye
Hzndr Sormuştum... Teşekkürler...
Birde Bimas Sorsam Fazlami Olur... Teşekkürler Tekrar...
Yorum

Yorum