Mavilim Köşesi
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
sayın mavılım su grafıkten anlamam gereken seylerı cok kısa yazarsanız kendımı test edecem ne kadar bakmayı ogrenebılmısım. verdıgımız ezıyete katlandıgınız ıcın cok tesekkur ederım allah gonlune gore versın.mavilim Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
Mavilim hocam burada yazarak ve anlatarak biz ky'lere ne kadar çok faydalı oluyorsunuz kendi adıma ben ibs real trade kullanıyorum aracı kurumdan hak edebildiğim kadarını, gözümüzün önündeki indikatörlerden grafiklerden birşeyler anlamaya çalışırken, siz indikatör yaratıp onlarla bizlere yol gösteriyorsunuz ne kadar teşekkür etsem azdır... Sağlıklı güzel günler diliyorum, iyi akşamlar...[COLOR="Indigo"]Ne kadar bilirsen bil, söylediklerin karşındakinin anlayabildiği kadardır. [/COLOR][COLOR="Blue"]Mevlana [/COLOR]
Yorum
-
sn,herif yukarda gönderdiğim yön indicatöründe sarı
ilk olarak roza üstüne geçtiğinde senet izlemeye alınır.
sarı beyazı geçince alım yapılır.Fakat bu indicatör
günlüklerde pek güzel çalışmıyor..15 ve 30 dakkalıklarda
muhteşem bir performansı var..
seans içinde de gönderiyorum arasıra..
kullanma kılavuzu ve tecrübe gerektiriyor.
kısa vade seans içi hareketleri çok önceden görebiliyorsunuz.
haftalık performansı da harika.ama günlüklerde biraz
diğer indicatörlerle kontrol edilmesi gerekiyor.
Yorum
-
Yorum
-
MAVILIM'e ÖZEL:(sımurg hocam senıde unutmadım kalbımdesın)
Bilemezsin sana verecek bir armaganı ne cok aradığımı. hic bır sey ıcıme sınmedı, Altın madenıne altın sunmanın ne anlamı var! ya da okyanusa bır damla su..dusundugum her sey doguya baharat goturmek gıbıydı..kalbımı ve ruhumu sana vermenın bır yararı yok! sen zaten bunlara sahipsin. o yuzden sana bır ayna getırdım kendıne bak ve benı hatırla...
ne kadar hos ve dostane degıl mı. forumdakı tum dostlara da sevıyelerınden ve dostluklarından dolayı ayrıca tesekkurlerımı ıletırım. insaallah bu cıkmazdan hep beraber mutlu yarınlara cıkacagız, hatta oturup bu gunlerımızı bırlıkte cay ıcerek yad edecegız. en ıcten selam ve saygılarımla:icon4: [I]Farkımı farketmedin ya, artık farketsen de farketmez![/I]
Yorum
-
Prkte; aom-dg2 indicatörünün haftalık görüntüsünde, onaylı tobo var.
indicatör sarısı kesik sarı üzerinde,haftalık bazda düzeltmeye girmiş görünüyor.
takribi2-3 hafta sonra kırmızı okla gösterdiğim kesik sarı,beyaza yanaştığında,
minik bir baskı oluşacak ve ondan sonra kesik sarı,beyaz üstüne geçtiğinde
bu senedin gideceği yeri tekrara değerlendiririz..uzun vade takip edeceğim
senetlerden biri bu..

Yorum

Yorum